• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra elektrika
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Automaticke rozsviceni svetel po zazehu
Přejít na stranu  1 2 3 ... 25 [26] 27 ... 30 31 32
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
prtka
Tuesday 07 March 2006 - 09:21:04
Host
Jejda...tak to se omlouvám...já samo nevěděl že sis přitáhl auto ze Švédska...to jsem fak netušil...ještě jednou omluva...a pokud ho máš z Afriky,tak samo to doděláš...není problém...já to bral podle sebe...jsem kopyto a dodělat toneumím...ještě jednou hluboká omluva
Milan
Tuesday 07 March 2006 - 09:52:28
Uživatel #411
Registrován: Friday 17 June 2005 - 14:49:11
Příspěvků: 307
Prtka: promiň,ale já myslím,že se můžeme bavit slušně.Nemám auto ani ze Švédska,ani z Afriky,ale z německa a já napsal,že snad není problém dodělat pár vodičů,protože toto zařízení lze instalovat do každého auta a nikdo neříkal,ža jsi kopyto,to jsi říkal ty.Každý umíme něco jiného.Ty když neumíš elektriku tak jistě umíš jiné věci jak jsem tě sledoval v poradně.Co se týče Palicova zařízení,jde to určitě i Do Astry G,jen se musí vědět,zapojení pinů toho jeho zapojení a to on jistě ví,to znamená který pin jde na kontrolku dobíjení,který na +12V atd.Tak se nezlob!
prtka
Tuesday 07 March 2006 - 10:43:39
Host
Milane já se nezlobím a pochopil jsi to sptrávně...dělal jsem si prdel nic ve zlém...jenom jsem tu před časem napsal ,že G ten konektor nemá,protože se do toho zjišťování nikomu nechtělo,tak jsem to kuchnul já...a připadalo mi to směšné ,že se pídíš po automatice,když ho G nemá...tak napiš Palicovi mejl...nebo ICQ...jestli ti pomůže s těmi piny...jako konkrétní dotaz přímo vo co gou...a nedomáhej se tady automatiky na G ,který konektor nemá...a ještě takovým stylem...jakoby by to byla palicova povinnost ti ho doručit....reagoval jsem na tebe proto tak ,že mi přišlo se palice zastat...jakoby byla nějaká slibotechna...jestli s ním něco máš ,tak si to řeš soukromně...ne tady...protože jeho povinnost to není...jestli jsem reagoval nepřiměřeně ,tak se omlouvám...ale tak to cítím...nechci vyvolávat zlou krev...jenom jsem ti chtěl vysvětlit,jak to cítím...takže to ber z nadhledu...trošku mě to rozlobilo...protože se tu před časem někdo rozčiloval ,jakto že palic ještě tu automatiku nedal do placu...on sice říkal ,že jí dá...ale pak se mu to asi rozleželo v hlavě...a řekl si proč by na svojem nápadu,taky nemohl vydělat aspoň na kafe ....že jo a má recht....něco mi to totiž silně připomíná....a mojí sousedi a známí pak jen chdí a oprav mi to, proč to je...a já jim to zdarma opravuju,jak debil...no to je ale jiná věc...ber to tak ,že jsem se chtěl zastat palice...a tím končím
Yper
Tuesday 07 March 2006 - 11:02:56
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Řekl, jsem Palicovi, že jestli to zveřejní, tak s ním nebudu mluvit a nebudu ho znát. V mé palici mi pořád leží to, jak jsem jednou tímhle "dobráckým" přístupem přišel o velký balík peněz a proto lidem, na kterých mi záleží, se snažím tyhle nápady rozmluvit - tu jejich přemíru dobroty.
Kdo zaručí, že to nějaký chytrolín nezačne sériově vyrábět, když od léta bude platit novelizace zákona? A pokud na tuhle věc nemáš minimálně tzv. "průmyslový vzor", tak nedostaneš ani kačku v případě zcizení!
Nikdo nechce na členech klubu vydělávat. Proto členi mají nižší cenu než nečlenové. Já sám jsem to od Palice koupil a nelituji toho. Mohl jsem si to, jako plno věcí, udělat, ale koupil jsem to od něj.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Milan
Tuesday 07 March 2006 - 11:36:41
Uživatel #411
Registrován: Friday 17 June 2005 - 14:49:11
Příspěvků: 307
Prtka-Yper: Nechci nikoho připravit o výdělek,s Palicem jsem se domlouval přes e-mail a slíbil mi že mi zařízení pošle poštou na dobírku.Protože se od té doby neozval,tak jsem se ptal jestli nevíte co je s ním.Pochopitelně to nechci zadarmo,jsem ochoten to zaplatit jak bylo dohodnuto(400,-registrovaní,500,-neregistrovaní).Nechci schema toho zařízení,to mě nezajímá,ale potřebuji vědět kam který pin z konektoru přijde zapojit,protože si to tam budu dotatečně montovat,to znamená,že budu muset natahat příslušné vodiče a k tomu potřebuji zapojení konektoru,nic ví a nic míň.Chci to hlavně proto,že si často nejsem jistý,jestli jsem po jízdě světla vypnul a pak ja idiot běžím zpět na parkoviště(dost daleko od bytu),nerad bych,abych jednou přišel a baterka byla vybitá. Vím,že jsou k dostání tyto podobné "krabičky" od různých výrobců,ale to Palicovo se mi líbí,jednak s prodlevou zapnutí i vnějším provedením.Tak ještě jednou,nikoho nechci připravit o peníze,vím,že Palic tomu věnoval hodně času a co si řekne tak zaplatím.
Václav GT
Tuesday 07 March 2006 - 12:00:41
Host
Jakýsi Pája psal: Tak jsem volal do značkového servisu, kvůli konektoru na Astře G. Ta ho vůbec pro český a německý trh nemá. Oni to zapojují individuálně. Napojují se na káble od vypínače a dráty co vedou do palubky. Používají nějaký univerzály.
Tak tu na sebe nevrčte. Namontovat se to dá do jakéhokoliv auta, jen do některých s dost velkým úsilím.Zapojení pinů originál (modul K59) je
1. + z baterky
2. L parkovačka
3. od spínače parkovaček
4. na tlumená světla (na přepínač tlumená-dálková)
5. kostra vozu
6. od zapalování
7. P parkovačka
8. na kontrolku tlaku oleje (na baroskop)
Pokud Palič nepoužil super tajné konspirační zapojení na zmatení konkurence, bude to takhle i u něho.
Milan
Tuesday 07 March 2006 - 12:16:59
Uživatel #411
Registrován: Friday 17 June 2005 - 14:49:11
Příspěvků: 307
Václav GT: Díky, nic víc jsem nechtěl,teď jen aby mi to Palic poslal a můžu se pustit do montáže.
Tímto taky přeji Palicovi bzské uzdravení.
Yper
Tuesday 07 March 2006 - 12:44:27
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
2 Milan: ..to nebylo nic proti tobě, to bylo jen na Palicovu obhajobu. Dají se koupit různé přípravky, ale pak se musí improvizovat a navíc se musí znát schéma zapojení vozu, do kterého to člověk chce namontovat + najít ty příslušné káble.
Myslím si, že až Palic přijde do rachoty, tak by ti příslušné schéma mohl buď poslat - pokud to půjde nebo vytisknout a dodat na srazu.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Milan
Tuesday 07 March 2006 - 13:03:44
Uživatel #411
Registrován: Friday 17 June 2005 - 14:49:11
Příspěvků: 307
Yper: v pořádku,jak jsem psal,chci si to do auta namontovat sám.S Palicem jsem si psal někdy kolem 20.února a pak se mi neozval,tak jsem se ptal,jestli někdo neví co s ním je,nic víc,ale Prtka zareagoval tak,ja kzareagoval.Stačilo napsat,že je nemocný.Pochopitelně,že o dalším si budu psát přímo s Palicem.Co se týče schematu,mně opravdu stačí zapojení pinů a jestli je má vyvedeny tak jak píše Václav GT není co řešit.Na sraz s největší pravděpodobností nepřijedu,jsem už na to starý a jen bych vám kazil atmosféru,navíc jsem diabetik takže pití a přejídání nepřichází v úvahu.A že bych chtěl Palice připravit o výdělek ta to není můj styl chování a navíc mi to nedovolí lenost. Tak to jen tak na vysvětlenou.
nejva
Tuesday 07 March 2006 - 13:39:46
Host
Podle mýho s Paličem nic není, včera jsem s ním psal a bez problémů. Pokud má nedostatek času (a tomu bych se nedivil) tak holt se musí počkat. Ale slibotechna to v žádným případě není!!!!!
Přejít na stranu  1 2 3 ... 25 [26] 27 ... 30 31 32  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2055 sec,0.1725 z toho dotazů.