Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra motor |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
x20xev netaha |
Přejít na stranu 1 [2] | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
ttoommaass |
| ||
Host | No, ja mam stejny motor i auto a rekl bych, ze me motor tahne solidne i od spodu. Navic mam ted novy zapalovaci modul a svicky. Kamarad me take stejne auto a nethne mu od spodu. Ma ale spatne tesneni pod parohy (doufa ze jen tesneni a ne cele parohy) a nic moc vyfuk. Kdyz jsem mel tyto zavady ja, take me to od spoda netahlo. Ono to chce mi cely vyfuk na 100%, no. Jinak to ma asi vliv na tah od spodu. No, zkuste se na to podivat z tehle stranky a treba budu mit pravdu. _; Tom VB 96 X20XEV 270000km | ||
| |||
Čelda |
| ||
Host | ttoommaass napsal ... No, ja mam stejny motor i auto a rekl bych, ze me motor tahne solidne i od spodu. Navic mam ted novy zapalovaci modul a svicky. Kamarad me take stejne auto a nethne mu od spodu. Ma ale spatne tesneni pod parohy (doufa ze jen tesneni a ne cele parohy) a nic moc vyfuk. Kdyz jsem mel tyto zavady ja, take me to od spoda netahlo. Ono to chce mi cely vyfuk na 100%, no. Jinak to ma asi vliv na tah od spodu. No, zkuste se na to podivat z tehle stranky a treba budu mit pravdu. _; Tom VB 96 X20XEV 270000km No v tom výfuku máš nejspíše 100% pravdu. Mě to trochu chrochtá od výfuku a zadní tlumič výfuku je total a vypadá to že je i zborcenej trochu dovnitř. Parohy jsou nový,těsnění vypadá že je O.K. ale někde to fouká u svodů.Buďto jsou někde prdlý nebo těsnění.Když nastartuju tak je to hlučnější(jako dýzl) a když se to zahřeje tak je to o dost lepší.Ještě jsem se k tomu nedostal.Dám to kámošovi do dílny a uvidím kde to funí. | ||
| |||
tira |
| ||
Host | Takze asi takhle. probehla vymena svicek, kabelu, vsech filtru, oleje, pretesnene viko hlavy, udelany komplet rozvody (to ale z duvodu, ze jsem nevedel jak bylo s autem zachazeno). Nalil jsem tam aji vsechny mozne prisady (co mi zde byly doporuceny) do palivove nadrze. A hlavne po shlednuti vykonovych grafu na Libovych strankach jsem dospel k tomu nazoru, ze odspod ten motor nijak extra tahnout nebude. Jeste teda zkouknu ten vyfuk a zajedu na diagnostiku, ale pochybuju v nejake zlepseni. Ono aspon me to nijak necuka, jde to pekne do otacek a podle videjka co jsem videl na YouTube, kde si nekdo nahraval zrychleni sve VeBe, bych rekl ze to je tak srovnatelne. Ale jeste teda poradne zkouknu ten vyfuk | ||
| |||
WOKAC |
| ||
Host | No šak práve otáčky žerú ále šak čo no nejako sa musíme snažiť vtlačiť do limitov ... | ||
| |||
Brzda |
| ||
Host | Něco na ošetření a čištění motoru. Odkaz _; Odkaz | ||
| |||
P.S. |
| ||
Host | Zdravim já vlastnim sice 1,6 74KW 96KU ale pul roku sem válčil s podobným problémem odspoda to jelo až od 3000OT vyměnil sem kde co až mi jeden poradil skontrolovat rozvody byli špatně nasazený a to o 2 zuby!!! Rozvody sme vyměnili a správně sesadili auto šlape jak hodinky tahá od 1500ot. | ||
| |||
Anonymní |
| ||
Host | Ket slapnem na plin tak mi auto vipne pocas jazdi | ||
| |||
Přejít na stranu 1 [2] | |