• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra Hi - Fi
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Citlivost rádia CDR 500
Přejít na stranu  [1] 2 3 4
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Petr G
Friday 22 July 2005 - 20:44:03 Citovat
Host
Skokově se mi změnila citlivost originál rádia. Při automatickém vyhledávání se mi vždy uložilo několik stanic do cestovní paměti a teď ani ťuk. A chytám pouze místní stanice. Nevíte co se stalo? Atorádio jsem nevymontovával ani nedělal žádnou úpravu v palubce (takže vylučuji vypadlou anténu)
Anonymní
Friday 22 July 2005 - 23:09:18 Citovat
Host
zdar překontroloval bych napajení do zesilovače antény
Anonymní
Friday 22 July 2005 - 23:09:26 Citovat
Host
zdar překontroloval bych napajení do zesilovače antény
Jakub
Saturday 23 July 2005 - 09:49:16 Citovat
Host
Mám stejnou závadu na Omega B Caravan a projevuje se to jen když otvřu páté dveře, nejspíš tam mám přelomenej kabel. Jestli máš 5dv nebo combi, může bejt vadnej kabel v průchodce do 5. dveří.
klubo
Saturday 23 July 2005 - 23:35:14 Citovat
Host
copak astra G má nějakej zesilovač antény?????? silně pochybuju, astra má anténu na střeše takže do dveří žádnej kabel nevede
Anonymní
Sunday 24 July 2005 - 09:00:58 Citovat
Host
A kde je ten zesilovac u kombika omegy? Auto jsem koupil pred pulrokem a usoudil jsem, ze radio stoji za prd a toto mne nenapadlo. U stary Omegy, ktereou jsem mel predtim hralo radio o nekoli set procent lepe (pricital jsem to lepe vyresene antene (byla umistena v prednim skle)
Jakub
Sunday 24 July 2005 - 11:53:14 Citovat
Host
Omega B Combi používá vyhřívání zadního skla jako anténu a zesilovač je přístupný po demontáži vnitřního čalounění pátých dveří. Vedou k němu 2 kabely na sklo, kabel z rádia (napájení antény), kabel ze spínače vyhřívání a koaxiál na anténu. Vůbec jsem netušil, že má některý Opel anténu na střeše, anténa vypadá na jakémkoliv autě docela hnusně.
prtka
Monday 16 January 2006 - 11:11:50 Citovat
Host
Pardi než se obrátím na nějakého autoelektrikáře...možná ,že by jste mi pomoci vy....mám caravana Gečko..to víte..asi..zřejmně určitě mi blbne anténa nebo zesilovač...včera jsem byl na mičce a jel jsem do Holomouce...tragédie...nicv jsem nechytil...až doma to co jsem měl předvolené,ale bída...když ráno jsem vztal a auto bylo namrzlé ..ojiněné,tak to hrálo líp...už se to tak neztrácelo...prosím Vás...co mám změřit ať něco vyloučím a od kud mám začít...ale víte jaký jsem na el. tup...tak jestli se někdo najde ,tak bych prosil postup jak pro debila...potřebuju vlastně zjistit..jestli není přerušený kábel....nebo zesilovač....a nebo jestli jde šťáva do zesilovače z rádia
Jirka
Monday 16 January 2006 - 14:42:02 Citovat
Host
U mé VB mám tenhle problém taky. Jenom se mi to nechce řešit při těchhle mrazech. Pokud je na střeše krátká anténa (to znamená ten pružnej proutek o délce cca 0,5m co má většina z nás), tak musí mít ta anténa taky zesilovač napájený od rádia. Je nutno zjistit, jestli to napájení je funkční a jestli vede až k rádiu.

V první řadě zkontrolovat pojistku pro napájení antény jestli není přepálená.

Potom - pokud je to možné napíchnout třeba jehlou drátek napájení k anténě a po zapnutí rádia zjistit, jestli se tam objevilo napětí (nějakým vopltmetrem na napětí 12V). Pokud tam napětí bude, tak stejný postup u vstupu do antény. Pokud bude napětí i tam, tak jedině vyměnit celou anténu.

To je můj názor - pokud je tu nějaké blbost, tak mi to zkritzujte. Čau.

(Jediné co nevím je jak se dostat nedestruktivně ke kabílku napájení antény, protože vepředu u rádia to je pakárna a vzadu to znamená rozebrat čalounění...)
Jirka
Monday 16 January 2006 - 14:43:40 Citovat
Host
Napsal jsem blbost - zkontrolovat, jestli napájení vede až k anténě a ne k rádiu, samozřejmě.

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  [1] 2 3 4  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1742 sec,0.1354 z toho dotazů.