• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Pomoc s koupí Vectry v Německu!!!
Přejít na stranu  [1] 2 3
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Raff
Tuesday 19 July 2005 - 20:20:07 Citovat
Host
Ahoj všichni, předpokládám, že jste tu všichni větší odborníci než já proto Vás žádám o radu. Mám zájem o koupi Vectry B r.v. 1998, motor 1.8 v Německu, investovat bych chtěl max. 130 000 Kč. K tomuto kroku jsem se uchýlil, protože po x hodinách probrouzdaných na českých inzertních webech (autobazary) mě přešla chuť Vectru v česku vůbec koupit (vysoká cena, mnohdy nejasny původ, hrůza ). Máte někdo s dovozem z Německa zkušenosti??? Uvítám jakoukoli radu, doporučení, na co se zaměřit na co si dát bacha, u koho nekupovat. Procházel jsem weby: mobile.de a autoscout24.de a aut je celkem dost, jenže nechci naletět doma ani v Německu. Doufám, že jsem vás svým příspěvkem neotrávil a vy jako odborníci mi pomůžete s koupí mé první VECTRY:)
Stejný dotaz jsem umístil i na Vectraweb....
prtka
Wednesday 20 July 2005 - 05:46:51 Citovat
Host
Za ty prachy co píšeš,budeš mít trochu problém i v SRN v super stavu a nebouranou.Musíš si pro ní zajet sám ,aby si nikomu nemusel platit,dívej se na webu,jaký je obrázek,když je rozmazaný,tak to kašli,nevěstí to nic dobrého,servisní knížka,dívej se na majitele bazaru,když je to kofola není to jistota seriozního jednání,jsou to obchodníci a je jim jedno co prodají a kilometry taky nejsou zárukou.Vyber si víc Vecter kolem sebe a nejezdi moc daleko,tak do 250km.Bacha na jihu okolo Mnichova dovážejí kofoláči auta z Itálie,nebrat.Vyvaruj se 1,6 je jich sice hodně,ale o ničem.Neboj se 2l na VeBe akorát.Šťastnou volbu.Jo a ještě tě můžou lanařit dovozci okolo Mostu atd.tím nemyslím slušné lidi jako Yper ,Duffy je to mafie vozí trosky a polepí to tady,bacha!!!!
tom
Wednesday 20 July 2005 - 07:50:23 Citovat
Host
100% Vectra na http://vectra.xhosting.cz , dohoda možná.
Anonymní
Wednesday 20 July 2005 - 12:20:49 Citovat
Host
hmm, tak za 130 ze SRN hodně štěstí, já se pak na tu trosku schválně přijedu podívat. Tady asi někdo upadl. Za 130 tak možná u nás, z druhé ruky, křáplá že ani nechtěj vědět jak nebo stočená aspoň o 100t. Kde jsi byl proboha na 130t? Vzpamatuj se, člověče nešťastný, chceš auto, ne Felicii nebo Fabku - a ještě třeba aby to mělo najeto do 100tisíc ne? To je brutální ))) za 130 tak Vectru 96 v provozu 97 ale ne 98 a o 99 po faceliftu se vůbec nebudeme bavit, že jo. O kolik do toho nainvestuješ míň při koupi o tolik víc do toho navalíš na opravách potom. Počkej, kamaráde, goose by ti mohl vyprávět, kdyby se tu ukázal. A platí co napsal Prťka.
raff
Wednesday 20 July 2005 - 13:00:19 Citovat
Host
Hmmm tak to jsme asi koukali kazdej na jiny stranky a asi taky na uplne jiny inzeraty. Zkus si ty weby nejdriv projit, podivej se na roky vyroby, roky uvedeni do provozu, podivej se na najete kilometry, prozkoumej fotky a detaily o prodejcich (vlastnik, bazar) a pak se sem vrat, a pokus se tu napsat neco vecneho a bez te lacine arogance. Ja si nepsal pro usklebky, ja žádal o radu, jenze to si asi nepochopil, no nic..... snad priste:)
Anonymní
Wednesday 20 July 2005 - 16:52:55 Citovat
Host
no, snad priste budes mit stejsti s koupi ty, za tu cenu a hodne stesti s technickym stavem. Takove co nejvicv za co nejmin mam rada pak nadavaji, jak je to zk urvene auto. Prosim tebe bez se bodnout a s takovou cenou sem ani nelez, vzdyt je to urazka, to se na me nezlob. Asi jsme taky kazdej koukali na jinej stav vozu. Jo, koupis za 130 a ja se na ni pak fakt prijedu podivat, abych se pobavil.
happy
Wednesday 20 July 2005 - 17:05:07 Citovat
Host
Tak už dost. S cenou to fakt nemá smysl řešit, je to celkem málo, na to, aby se za to dalo čekat hodně, zvlášť u takového korábu. Od 150 by se o tom dalo začít uvažovat. To chce vidět kus od kusu. Ale ať si nikdo nemyslí, že v Německu dnes nakoupí podstatně líp. To bývalo, dnes už bohužel ne. A pokud to auto ...ano 97 je staré, ale podívej se kolik dáš za 97 AUDI ....a pro změnu 98 Daewoo...proč asi a pokud to auto, je v solidním stavu, tak ho asi nikdo za 130 nedá a když tak se ti náklad na cestu asi trošku zvednou. On je rozdíl když se o něj někdo staral - výměna tlumičů, zadních uložení ramen, čistění sání, těsnění pod víkem, pravidelné výměny olejů napsané v servisce a opravdu provedené, krokáč v pořádku, váha OK, nehoněné kabely třeba vyměněné, klima plně funkční, displey počítače plně funkční ...prahy neshnilé ..a pokud se o to tak někdo stará, že je to v perfektním stavu, tak mi musíš uznat, že to prostě za 130 nepustí. Zneguj si veškerý stav, který jsem napsal ..to znamná, že to někdo užíval, to auto má nějakým řekněme 130 tisíc najeto a pak se můžeme bavit o 130. Ale to já osobně bych už nebral. Je třeba to fakt všechno projít, a dívej se všude po autě ... na pedály, na volant, na vůle v řízení, na gumy kolem dveří, na vůle ve dveřích, usazení, na výfuk taky, ten ti dost řekne ..někde je tu vlákno o tom, jak vybírat auto a na co si dát bacha, zkus pohledat.
happy
Wednesday 20 July 2005 - 17:13:32 Citovat
Host
já vím, že to je to co asi nechceš, ale když mrkneš sem:
Odkaz
tak tam máš vekinu nahoře 99 za 119, na tachometru 98. To je parádní cena, co? Podívej se na ty pedály. Takhle - přesně takhle vypadají pedály po 200 tisících, ne po 98, a bílá ...to je totálka, to bylo firemní auto na lítačku. Ale lidi na tourčitě nělatí, uvidíš. Ale pak se podívej na ostatní. Třeba ta 98 je good, ale je to 1.6, takže e e. to je taky zadělávání si na průsér, když nevíš, jak s tím kdo jezdil u té 1.6 obzvlášť. A tu jsi ani nechtěl. Ale ty ceny posuď sám, no. Je to kára od káry.
Anonymní
Wednesday 20 July 2005 - 18:12:03 Citovat
Host
tak se dojedte podívat, koupil jsem vectru 1,8 rok 1998 , najeto 103tis, vůbec nebyla bourana,klimatizace, sportovni tlumiče, lite kola, kola nove 205/55,cena 115 000 přestante se pošklebovat a zamyslete se nad sebou
Anonymní
Wednesday 20 July 2005 - 18:51:41 Citovat
Host
ty se zamysli, jak dlouho ti to bude jezdit

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  [1] 2 3  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1785 sec,0.1429 z toho dotazů.