Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega podvozek |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
.?.?.? cep rizeni OB 97 |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Radlo |
| ||
Host | Prosim o radu.Zjistil jsem ze mam vymlaceny takovy divny cep,na prave strane ve smeru jizdy.Jeho jedna cast je prisroubovana do karoserie dvema srouby a druha je spojena s ridici tyci.Mezi tema dvema kusy je docela vule.Je to dole vedle turba.(2.5TD) Muzete mi prosim poradit jak se to odborne jmenuje?? | ||
| |||
Ivan |
| ||
Host | Asi myslíš pomocný čep řízení. | ||
| |||
Sup |
| ||
![]() ![]() Uživatel #1465 Registrován: Friday 04 April 2008 - 01:01:29Příspěvků: 233 | Myslíš tohle Odkaz ? Sup je trpělivý pták. Plejtvák (Omega B car X25XE) Stříbrná Sršeň (FIAT Ducato 3.0 D Multijet Modular) | ||
| |||
JOB |
| ||
![]() ![]() Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | Tak nic ty Supy jsou dneska nějaký rychlejší _; [ Upraveno Friday 06 November 2009 - 17:49:26 ] Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||
WISAStar |
| ||
Host | Pomocny cep rizeni nebo rejdovy cep rizeni... ono je to jedno... tedkon sem ho menil protoze tam uz nebyla ani guma a bylo to zelezo na zelezo. | ||
| |||
JardaB |
| ||
![]() ![]() Uživatel #365 Registrován: Monday 02 May 2005 - 22:27:36Příspěvků: 4020 | Tak hlavne jsou 2 moznosti - vymenit gumu s pouzdrem - asi je vhodny lis, nebo celou paku, coz je vic nez 2x drazsi. Kazdopadne nejlepsi je koupit dalsi Omegu ![]() Twingo II, 43 kW, pro takove to jezdeni kolem komina Opel Mokka 1.7 CDTI, firemni pracant Renault Megane Cabrio 2.0 IDE, mazlik Fikus 1.6Ti | ||
| |||
Radlo |
| ||
Host | JardaB napsal ... Tak hlavne jsou 2 moznosti - vymenit gumu s pouzdrem - asi je vhodny lis, nebo celou paku, coz je vic nez 2x drazsi. Kazdopadne nejlepsi je koupit dalsi Omegu ![]() Dik za info.Radeji ten pomocny cep koupim cely.Doufam ze po vymene nebudu muset na geometriji!!?Dik | ||
| |||
WISAStar |
| ||
Host | JardaB napsal ... Tak hlavne jsou 2 moznosti - vymenit gumu s pouzdrem - asi je vhodny lis, nebo celou paku, coz je vic nez 2x drazsi. Kazdopadne nejlepsi je koupit dalsi Omegu ![]() taky sem to tak udelal ![]() | ||
| |||
Tomis |
| ||
![]() ![]() Uživatel #786 Registrován: Saturday 01 July 2006 - 19:57:40Příspěvků: 263 | JardaB napsal ... Tak hlavne jsou 2 moznosti - vymenit gumu s pouzdrem - asi je vhodny lis, nebo celou paku, coz je vic nez 2x drazsi. Kazdopadne nejlepsi je koupit dalsi Omegu ![]() Kde se daji sehnat ty nove vlozky do te paky rizeni. jinak je to na 2002 - puvodne y25dti mam na tom pres 340000 a jeste tam je original, chtel jsem vymenit za celou novou paku, ale je jich asi 5 variant a ta co jde sehnat tam mela dost velkou vuli, tak jsem tam vratil tu starou s mnohem mensi vuli. paky link rizeni omega A - mam z obrazku pozici c. 7 na r.v. 2002 je to jeden kus, ale ma dve gumove vlozky s valeckem uprostred, neco jako lozisko v gumovem pouzdre. tak nevim proc pro obegu B 2002 pouzivali dily z omega A nebo nesedi katalogy pro B(C) [ Upraveno Tuesday 03 May 2016 - 08:16:11 ] _________________________________________________________________ Opel Omega B Caravan X25DTI - provozovany prevazne na olej ![]() Opel Omega C Caravan 3.0 DTI - BMW M57D30 - r.v. 2003 jo a taky mi zbyl jeste nejaky ten automat na svetla ![]() | ||
| |||