• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: OSTATNÍ :: Ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Autoalarm
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Tom Astra 1,8 16V
Tuesday 08 March 2005 - 07:29:50
Host
Chci se Vás zeptat, jestli máte někdo zkuąenosi s dodatečnou montáľí autoalarmů a jejich následnou funkčností. Na internetu je jich spousta, ale nevím který by byl nejvhodnějąí. Díky za informace.
riwal
Tuesday 08 March 2005 - 07:45:47
Host
Alarm je na nic - vyhozený prachy. Dneska nikdo ani nehne uchem kdyľ někde houká auto. Nejlepąí je pořádnej imobilizer a netypickej tajnej vypínač elektriky.
SCULLY
Tuesday 08 March 2005 - 09:36:28
Host
Hlavně takový který hlídá napětí v el. síti automobilu a má prostorová čidla kokpitu.
Určitě je alarm dobrá věc pro tvůj pocit určitého bezpečí ale jak říká RIWI nikdo se za kvílejícím autem ani neotočí(aľ na vyjímky).
Kdyľ uľ tak aby si ho měl na doslech a nebo k tomu nějaký pager který funguje na větąí vzdálenost a začne ti pípat v kapse. Pak vzít bejsbolku a .....
riwal
Tuesday 08 March 2005 - 10:30:11
Host
Alarm Ti umlčí i průměrnej zloděj prakticky za několik vteřin.
Tak bych se zabejval spíą tim pagerem, vyhledávací čip nebo tak něco. Ale atypickej vypínač to řeąí asi spolehlivě a levně. No proti odtahovce nebo pla»áku jseą stejně bezmocnej.
klubo
Tuesday 08 March 2005 - 10:35:14
Host
nejlepąí ochrana auta je pojiątění....
Tom Astra 1,8 16V
Tuesday 08 March 2005 - 14:48:38
Host
Je pravda, ľe alarm s imobilizerem bude to nejlepąí řeąení a jeątě k tomu i ten peager by nebyl ąpatnej. Tajný vipínač jsem měl ve ąkodovce a je to asi dobré řeąení a zkusim si ho někam instalovat. Je mi jasné, ľe houkaní auta u hypermarketu nikoho nezajímá.
riwal
Tuesday 08 March 2005 - 14:54:31
Host
Nejen u hypermarketu, jedině nas**** někoho v noci kdyľ Ti to houká, jinak na to vąichni pečou a zloději to vědí. Vyhozený prachy.
kratein
Tuesday 08 March 2005 - 16:50:45
Host
Podle mě je nejlepąí tichej alarm.Já mám v alarm zapojenej na pager kterej mě volá na mobil a nehouká.Pokud mi auto někdo ukradne tak zavolám zpátky a můľu vypnout motor a zároveň se mi aktivuje houkačka,kterou mám namontovanou v kabině.Takľe v kabině nikdo nevydrľí jakej je tam randál.Dál mám na SIM kartě v pageru aktivovanej locator takľe vím kde se auto pohybuje nebo stojí.
Jirka
Tuesday 08 March 2005 - 17:06:41
Host
Dal jsem si do Xedose Jablotron alarm s imobilizérem a pagerem. Slouľilo to vcelku dobře. Asi po 3 letech mi odeąel imobilizační obvod na palivové čerpadlo (spálené relé u řídící jednotky imobilizéru). Trvalo mi poměrně dlouho neľ mě trklo proč to nejede. Ale jinak OK. Silnějąí relé prý má Bosch nebo Cobra.
Paeger nemá dosah, který uvádí výrobce (i kdyľ jsem místo antény pouľíval mříľku zadního skla). Moľná Ti bude stačit, kdyľ dude auto před barákem (pokud nebydlíą v 10 patře a na druhý straně domu). Do paegeru jsem si musel koupit dobíjecí baterky, protoľe by se to jinak silně prodraľilo.
Těľko říct, kterého výrobce zvolit. Pravda je ta, ľe Jablotron má udělaný návod pro montáľ jako pro . Takľe je montáľ snadná.
Jirka
Kanec
Tuesday 08 March 2005 - 19:50:50
Host
Jablotron, Cobra, Gemini (ten poslední nevím jestli jsem napsal správně název) tyto tři mi nabídly v Oplu jako dodatečnou montáľ. V podstatě jsou věchny tři skládačky, nějakej základní modul a můľeą přidávat pager, otřesový senzor, prostorový čidla, náklonový čidlo,... anebo můľeą investovat do alarmů s GSM modulem. Některý alarmy si rozumí s origo dálkovým ovládáním jiný ne, atd. Vąechno je jenom otázka pěněz. Více peněz více muziky. Před lety jsem zaparkoval před domem své první auto, kde jsem měl alarm a skrytý odpojovač baterie a dodnes ho nemůľu najít někdo si ho v noci půjčil a zapoměl se mě zeptat . Po čtyři roky uspěsně, jako doplńkový bez. prvek, pouľívám botičku. DOPORUČUJU
Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1588 sec,0.1195 z toho dotazů.