• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega interiér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Vyhřívaný volant - svépomoci
Přejít na stranu  1 2 3 [4]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
JOB
Saturday 24 November 2007 - 06:54:00 Citovat
Uživatel #447
Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16
Příspěvků: 3695
hery napsal ...

tvuj napad by taky mohl někoho přivest do hrobu a když už i yper s tebou souhlasí,nezbyvá mi než se rozloučit.došla mi energie. přeji všem hodně štěstí a naposledy stranky jsou v novem provedení horší.

Taky ti přeju hodně štěstí !_;

Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a)
Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´
Fiat Scudo 1,9 D 96´
ARO M-461 76´

Yper
Saturday 24 November 2007 - 14:10:11 Citovat
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
hery napsal ...

tvuj napad by taky mohl někoho přivest do hrobu a když už i yper s tebou souhlasí,nezbyvá mi než se rozloučit.došla mi energie. přeji všem hodně štěstí a naposledy stranky jsou v novem provedení horší.


No jak je vidět, tak existují lidé, kteří sem nepřišli pro radu a nebo dát radu druhým. Stále si prostě z různých příspěvků vytáhnou jen to, co chtějí a co se jim hodí do krámu.
Rozlišují jen černou a bílou!
Nejde přeci o to, zda JÁ souhlasím. Pro mne je to zbytečná věc a rozhodně se s ní nebudu patlat i kdyby to šlo, protože dělám jiné věci, ale to neznamená, že za každou cenu MUSÍM odsuzovat toho, kdo o to má zájem.
Ten kdo sem chodí, tak má auto a má i řidičák a když má řidičák, tak je plnoletý a je v jeho rozhodnutí, co udělá a jak.

Také přemýšlím nad tím, kde se bere zášť neustále jen soudit a vynášet definitivní ortely?!
To mi prostě hlava nebere!
Nebo že by to bylo opět cílené??!!

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
ndefo
Saturday 24 November 2007 - 15:14:04 Citovat
Host
Tohle asi nebude "cilene" nebot je to jev, ktery je na vsech webech, kde clovek muze pouzit formular, aby neco napsal...
mozna si clovek jen rekne:
"Proc tohle sakra nenapadlo mne?! Tak, kdyz ja si s tim stejne nevim rady, tak potom NIKDO, a jeste je zdrbu za to ze je to blbost a kravina."
Vodník
Sunday 25 November 2007 - 09:41:25 Citovat
Uživatel #327
Registrován: Sunday 20 March 2005 - 08:45:51
Příspěvků: 732
Lhex napsal ...

volant jsem si obalil takovou tou páskou z umělého korku nebo co je to, obalují se tím řidítka, prodává se to v cykloprodejnách... Můžu napsat, že je to ještě příjemnější než originál kožený volant u omegy... prostě to ani v mrazu nestudí... (to jen taková poznámka..)


Já jsem si kdysi volant obtočil semišem, ani černým, ani bílým, ale světle hnědým... a bylo to skvostné. V zimě nemrznul, v létě se nerozpaloval. Ani ruce se na něm nepotily, za auta jsem vystupoval vždy s rukama čistýma, že jsem si je mohl okamžitě s kýmkoliv potřást. Fakt je, že jsem ten semiš už nikdy od té doby neviděl prodávat, ale zdá se, že tazatel jest kutilem, tak by možná v nějakém sekáči levné staré semišové sako sehnal a z rukávů si vhodný futrál na volant střihnul. Byl by to pruh o šířce "tloušťka volantového věnce" plus asi 1 cm na překryv a délce vnějšího obvodu věnce, ale přesně, bez vůle. doporučuji podlepit stejně velkým pruhem molitanu nebo pěnové gumy, a sešít oběma konci k sobě. Guma způsobí mírnou pružnost a zároveň zabrání proklouznutí potau po věnci, což by mohlo způsobit nehodu, při níž řidiž smýkne potahem, místo aby zatočil. Ten sešitý pruh se navlékne na věnec (budiž s trochou síly, musí to být těsné, nesmí to plandat) a koženou nebo lýkovou šňůrkou se na fest přitahuje k věnci, obtáčí se kolem dokola, závity ve zhruba dvoucentimetrových rozestupech. Nejlépe je začít u některé loukotě a u ní zase skončit, protože zakončení nebývá úplně elegantní a ve stínu loukotě uzlík není moc vidět a ani moc nepřekáží.

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 2 3 [4]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1982 sec,0.1560 z toho dotazů.