Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra motor |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
chyba P0505 co s tím? |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
petros |
| ||
Host | U Opla mi øekli tuhle závadu a že to pravdìpodobnì je komora škrtící klapky cca 9000kè. je to možný nebo má nìkdo jinou zkušenost s touhle chybou. Myslel jsem nìjaké èidlo ? | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | A co takhle kdyzbys prozradil jakej mas motor ? | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | A co takhle kdyzbys prozradil jakej mas motor ? | ||
| |||
Anonymní |
| ||
Host | Promin Motor X18XE1 r.v. 06/1999 | ||
| |||
qpc |
| ||
když Bůh škádlil peklo,vymyslel i500![]() ![]() Uživatel #255 Registrován: Monday 20 September 2004 - 16:39:01Příspěvků: 5329 | u tohoto motoru je to s krokáčem a klapkou trošku komplikovanější,takže cena je reálná... ![]() Odkaz Astra-H OPC Odkaz i500.html Na peklo se zvoní tlačítkem "SPORT". Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoníš..... ![]() | ||
| |||
petros |
| ||
Host | Myslýš teda že to není něco jinýho? závada je trochu divná jednou tam je jednou ne. Hlavně se kontrolka motoru rozsvící když je motor studenej , když svítí tak cuká a nejede když nesvítí jede jako blázen tak nevím?! | ||
| |||
Roman K |
| ||
Host | V připadě chyby P0505 jsou tři možnosti: 1.)chyba v kabeláži mezi ECU a elektronikou skrtici klapky 2.)vadna elektronika skrtici klapky 3.)vadna ECU Nejdrive bych promeril piny na ECU a skrtici klapce, jestli nekde neni preruseny nabo prikostreny kabel.Pak bych zkusil prehodit skrtici klapku za stejnou a funkcni (treba starsi). A nakonec bych zkousel prohodit ECU. | ||
| |||
petros |
| ||
Host | Jaké hodnoty bych měl naměřit? | ||
| |||
Roman K |
| ||
Host | Zapalovani zapnuto pin konektoru ECU c.45 proti kostre - musi byt mensi nez 0,3V. pin konektoru ECU c.45 proti pinu c.6 skrtici klapky - musi byt mensi nez 5 Ohm pin konektoru ECU c.45 proti kostre - musi byt vetsi nez 500 kOhm pin konektoru ECU c.61 proti pinu c.7 skrtici klapky - musi byt mensi nez 5 Ohm pin konektoru ECU c.61 proti kostre - musi byt vetsi nez 500 kOhm pin konektoru ECU c.61 a c.45 - musi byt vetsi nez 500 kOhm Pokud je vse jak jsem popsal je chyba bud v ECU nebo skrtici klapce | ||
| |||
petros |
| ||
Host | Chlapi chyba byla ve škrtící klapce . U Opla mi jí vyměnili za 9440 kč i s prací jede to opoznání líp ale ta cena!! Jinak díky za rady. | ||
| |||