• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
CP+sklo+pripojisteni
Přejít na stranu  1 [2] 3 4 5
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Anonymní
Wednesday 30 August 2006 - 09:35:20 Citovat
Host
stavik napsal ...

Ve ctvrtek mi budou menit predni sklo z pripojisteni. Jsem u Ceske pojistovny. Ta firma co to bude delat spolupracuje s pojistovnou, takze nepotrebuju hotovost, coz mi vyhovuje. Domluvil jsem se s nima, ze to k nim dovezu, jen kdyz mi na pojistovnu daji sklo s pruhem (pry se dela jen modry) a novy bauset. Chtel jsem vymenit vse kolem okna, ale oni mi rekli, ze mi mohou vymenit jen horni a dolni dil (gumu), zbytek pry pojistovna nehradi. Je to tak nebo si chcou ty bocni listy nechat na kseft?

On není problém to zapocítat třeba do ceny skla a pojistovna nic nepozná
pepik
Wednesday 30 August 2006 - 10:02:59 Citovat
Host
mates napsal ...

Taky mám za 500,- ročně u ČP, a kdybych ho chtěl vyměnit jen proto, že se mi zdá doťukaný od kamínků, tak to uznaj? Nebo to musím rozbít baseballkou? Nejradši bych jen zajel do "sklenářství", nechal to vyměnit gratis a oni by si to vyřešili s ČP...


bude lepci kdis tam bude prasklinka.
Take sem to resil ale stim ze jsem pri koupi zjistil ze je jaksi zdrcla folie
Protislunku byly na celnim skle jemne tecky jak od bezbarve metalizy.
Najare se objevila mala prasklinka a dnes me ho meni.
Ale ty vyslechy na pojistovne jak se to stalo a kde a kdy...
Vymenijou a platit nic nebudu. Samozrejmne ze to mam pripojistene.
stavik
Wednesday 30 August 2006 - 10:13:23 Citovat
Host
mates napsal ...

Taky mám za 500,- roènì u ÈP, a kdybych ho chtìl vymìnit jen proto, že se mi zdá doťukaný od kamínkù, tak to uznaj? Nebo to musím rozbít baseballkou? Nejradši bych jen zajel do "sklenáøství", nechal to vymìnit gratis a oni by si to vyøešili s ÈP...



No ja mam tupku a od ni par prasklin nad steracem v tom cernem ramecku, ta nejdelsi je tak 20cm. Puvodne jsem to tak chtel nechat, ale co je vetsi jak 2cm je na pokutu, takze riskovat se mi nechce. Jestli mas jen povrchove tupky a nijak te to neohrozuje, tak nevim jestli to uznaj. Pokud jo, tak klidne ti to zaridi sklenarstvi, ktere s pojistovnou spolupracuje. Nahlasis pojistnou udalost, technik ti to nafoti a pak je na tobe jak si to nechas spravit. Ja mel kontakt na firmu, ktera by prijela az ke mne domu, pokud bych mel nejaky pristresek, ale nemohl jsem se tam dovolat. Vse na ucet pojistovny.
Defender
Wednesday 30 August 2006 - 11:06:53 Citovat
Host
Tak se taky přidám, předloni mi z 5týho patra spadnul do čelního skla truhlík s květinama, naštěstí se trefil přímo do skla a ne na haubnu, nebo střechu. Bylo to v pátek odpoledne, tak jsem zavolal Českou a ti mi dali kontakt na Autoskola na Vinohradský v Praze. No v pondělí to bylo k vyzvednutí, ale moje zděšení když jsem to viděl, lepidlo uvnitř, kam se podíváš a asi tou strunou posekaný vnitřní kryty sloupků (asi to byly líný sundat, nebo se na mém autě učili mněnit Oplácký okna). Následovala stížnost po telefonu do pojišťovny, kde sem jim nechal pozastavit platbu faktury, až do úplného vyřešení k mojí spokojenosti, pojišťovna spolupracovala na jedničku a ty frajeři se asi lekli, co to tam přijelo za pako, že si stěžuje, a do dvou dnů to opravili, nicméně není to úplně ono a samo, že to není sklo s emblémem GM. Takže po týhle zkušenosti až příště budu potřebovat č.sklo, tak jedu rovnou do Opel Staigra, který má s ČP nějakou smlouvu a vím že tak jak mi to sprasily na Vinohradský, tak to snad ani v autorizáku neuměj.
No tak s přáním dobrýho rozhodování, kam s ním, Oplům zdar a jejich majitelům zvlášť.
ttoommaass
Wednesday 30 August 2006 - 12:34:06 Citovat
Host
No, ja bych nechtel navadet k nejakym pojistovacim podvodum, ale neni jednodussi mit nekoho s motorkou do 50ccm a prijit do pojistovny s nim, ze od jeho fichtla odletl kaminek? Ikdyz mu seberou bonusy na 5let, 500,- to nepresahne. A to je rocni pojisteni.

To jen tak mimochodem ......

Tom
rob
Wednesday 30 August 2006 - 12:44:46 Citovat
Host
Myslím,že kvůli 500,-ročně běhat a shánět někoho s babetou mi nestojí za to.Nemluvě o tom,že nikdo ti to zadara neudělá,když zjistí kolik Ti ušetřil za nové sklo a musíš mu nějakým způsobem prokázat vděčnost.Zaplatím 500,- a mám klid.Při dnešních cenách to není až tak moc,když jezdím i v zimě,kdy na cestách je tolik bordelu a tudíž větší pravděpodobnost,že mi v tom okně něco přistane.
pepik
Wednesday 30 August 2006 - 12:50:25 Citovat
Host
tak tak moje rec jak pise ROB.
pred chvilou sem si doves auto, vymene sklo par podpisu, nestalo ani korunu.
rob
Wednesday 30 August 2006 - 12:55:18 Citovat
Host
Nemluvì o tom,že i tem majitel té babety si mùže koupit v budoucnu auto a teprvé potom zjistí co je to bonus a malus a o kolik vlastnì pøišel penìz když mu pojiťovna nepotvrdí bezeškodný prùbìh.
pepik
Wednesday 30 August 2006 - 12:57:45 Citovat
Host
Smazano, nejak me tu nakocilo 2x

[ Upraveno Wednesday 30 August 2006 - 22:29:04 ]
stavik
Wednesday 30 August 2006 - 14:10:26 Citovat
Host
ttoommaass napsal ...

No, ja bych nechtel navadet k nejakym pojistovacim podvodum, ale neni jednodussi mit nekoho s motorkou do 50ccm a prijit do pojistovny s nim, ze od jeho fichtla odletl kaminek? Ikdyz mu seberou bonusy na 5let, 500,- to nepresahne. A to je rocni pojisteni.

To jen tak mimochodem ......

Tom


Nechapu, proc to tak komplikovat. Ta 5-tistovka za rok je nic vhledem k cene skla. A hlavne ten pocit, ze clovek nemusi podvadet a doufat jestli to dobre dopadne.

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 [2] 3 4 5  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1523 sec,0.1115 z toho dotazů.