Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Monterey :: MONTEREY :: Monterey ostatní |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Manuál |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Japonský opel |
| ||
Host | Nemáte někdo manuál, servisní či jiné informace o tomto voze? Konkrétněji o 3,1 TD z 1993?? Nebo kde aspoň hledat, byť v angličtině apod. Nebo aspoň zkušenosti. Díky. | ||
| |||
Václav GT |
| ||
Host | Japonský opel napsal ... Nemáte někdo .... servisní či jiné informace ... byť v angličtině apod. Nevím, co znamená "apod.", ale zde máš katalog náhradních dílů v ruštině : Odkaz | ||
| |||
Japonský opel |
| ||
Host | Václav GT napsal ... Japonský opel napsal ... Nemáte někdo .... servisní či jiné informace ... byť v angličtině apod. Nevím, co znamená "apod.", ale zde máš katalog náhradních dílů v ruštině : Odkaz Díky i za takovou informaci. Sháním o tom autě jakékoliv informace, jsem zvyklý si na autě aspoň něco udělat sám s otcem. Ahoj Milan. | ||
| |||
Japonský opel |
| ||
Host | Tak jsem něco našel v angličtině. byť to jsou ruské stránky Odkaz Je to sice pro ISUZU, ale podle mně je to stejný. | ||
| |||
Sasa |
| ||
Host | Scháním manuál na monterey jak divá!!!!!!! Z toho odkazu moc chytrá tedy nejsem! Kdyby mne moh někdo "nakopnout"! ?lola | ||
| |||
Sasa |
| ||
Host | ještě doplním, že mi jde taky hlavně o to, jak donutit to vše na palubní desce k správné činnosti. Mlhovky nalezeny náhodně a podobně! | ||
| |||
Jason |
| ||
Host | Sasa napsal ... ještě doplním, že mi jde taky hlavně o to, jak donutit to vše na palubní desce k správné činnosti. Mlhovky nalezeny náhodně a podobně! nejlepší je všechno vyzkoušet, tím se nic nezkazí.... | ||
| |||
Japonský opel |
| ||
Host | Manuál - včera jsem si objednal přes internet něco jako dílenskou příručku za cca 20 e vetně pošty. Jsou to 2 CD. Jinak na Odkaz nabízejí v obchodě 2 příručky na Isuzu Trooper v angličtině. Jednu z nich prodávají i u nás za 1350 kč v e shopu s manuály.( za cca 1350 kč) . Milan. | ||
| |||
Japonský opel |
| ||
Host | Tak mám doma tu dílenskou příručku - 2 cd nataženy do počítače. Angličtina je asi největší brzdou v rychlém prohledávání - člověk musí znát přesné výrazy - ty zvolit v menu a objeví se obrázky - s velmi stručným popisem. Lze to i vytisknout, je to na všechny verse. Pokud bude zájem, pokusím se poradit. P.S. Jsou tam VŠECHNY oply. od Astry až po Fafiru. | ||
| |||
míra |
| ||
Host | No pokud máš na Merivu 1,7cdti, tak bych od tebe koupil - lepší angličtina než nic... | ||
| |||