Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Commodore :: COMMODORE :: Commodore podvozek |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Dotaz brzdy |
Přejít na stranu 1 [2] | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
radek |
| ||
Host | ozivil jsem toto tema protoze znam historii toho projektu ..Byt tebou tome dam tam brzdy z omegy 3000 ale zase je mit ze?jabych mel cele auto naprodej i s brzdama ktere si tam myslim kupoval zrovna ty ![]() | ||
| |||
WISAStar |
| ||
Host | radek napsal ... ozivil jsem toto tema protoze znam historii toho projektu ..Byt tebou tome dam tam brzdy z omegy 3000 ale zase je mit ze?jabych mel cele auto naprodej i s brzdama ktere si tam myslim kupoval zrovna ty ![]() mas omegu 3000 ?? ozvy se mi prosimte na 774614564 dik | ||
| |||
walto |
| ||
Host | Tomas, mozno Ti poradia tu: Odkaz | ||
| |||
Anonymní |
| ||
Host | radek napsal ... ozivil jsem toto tema protoze znam historii toho projektu ..Byt tebou tome dam tam brzdy z omegy 3000 ale zase je mit ze?jabych mel cele auto naprodej i s brzdama ktere si tam myslim kupoval zrovna ty ![]() posli mi prosimte ty fotky jeste nedorazili.. Email | ||
| |||
Anonymní |
| ||
Host | koukam že se to tu za tu dobu co jem to napsal docela rozjelo,ale rada stejně žádná ![]() Každopádně brzdy(třmeny) přední z bmw E23 735,neo 740 to už tet nevím.Každopádně jsou to 4 pístky a pasujou naprosto přesně, jen se to přešroubuje a hotovo ![]() Co se dynamiiky C30se týče je to nejlepší motor vod opla a jede perfektně, rozhodně to je lepší než mv6 která má papírově větší výkon. | ||
| |||
Přejít na stranu 1 [2] | |