Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra Hi-Fi |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Philips Car 400 |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Daniel Hájek |
| ||
Host | Dobrý den koupil jsem ojeté auto s tímhle radiem a on mi nejde zapnu ho a napise mi to nahore na diesplayi SAFE a nehraje to asi to mozna chce kod ale já ten kod nemam vubec nevim co ted ? jak to udělat děkuju. | ||
| |||
Colommbo |
| ||
![]() ![]() Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1185 | Pokud se nepletu, tož kód na Philips Car 400, bohužel, nijak vygenerovat nejde... ![]() W124 E320 Coupé - u mě dobrý ![]() | ||
| |||
Host |
| ||
Host | Dobře ja tam stejně zejtra budu dávát jiné radio mam Opla Astru 1998 1.7 ale chci se zeptat kdyz tam dam jiny jak budu ovladat ten displey ? | ||
| |||
Colommbo |
| ||
![]() ![]() Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1185 | S tímhle já poradit neumím... ![]() W124 E320 Coupé - u mě dobrý ![]() | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | Host napsal ... Dobře ja tam stejně zejtra budu dávát jiné radio mam Opla Astru 1998 1.7 ale chci se zeptat kdyz tam dam jiny jak budu ovladat ten displey ? Stejen jako predtim, tedy co se nastaveni hodin a datumu tyce ... Po vymene radia ti to furt bude ukazovat cas a venkovni teplotu a dokud nezapnes zapalovani tak i datum. | ||
| |||
Host |
| ||
Host | Ale jak to nastavim me to jde o trosku blbe a mohu se zeptat jestli nevíte jak mam tu Astru 1.7 ten nej. motor od Isuzu a ja kdyz jedu drzim plyn a pustim ho tak mi to jako by cukne nevite jestli to tak ma bejt ? | ||
| |||
Pavel Bekr |
| ||
Host | Zdravím, nezkoušel jste napsat prodejci rádia, jestli by vám nepomohl tenhle problém vyřešit? Také jsem nedávno nemohl zjistit kód rádia, ale naštěstí jsem zavolal prodejci u kterého jsem ho zakoupil: Odkaz a ten mi ochotně poradil a problém jsme vyřešili. | ||
| |||
Colommbo |
| ||
![]() ![]() Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1185 | Spam...! W124 E320 Coupé - u mě dobrý ![]() | ||
| |||