• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Corsa :: CORSA - COMBO :: Corsa - Combo motor
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
ČIDLO POLOHY KLIKOVE HŘIDELE x12xe
Přejít na stranu  1 2 [3] 4
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Zbyša
Wednesday 16 June 2010 - 07:20:48 Citovat
Host
Odkud jsi nejsi někde z okoli ostravy?
Zbyša
Wednesday 16 June 2010 - 17:07:11 Citovat
Host
Na 1000 krát se omlouvám měl jsi pravdu opravdu při nastartovanem motoru šla zavada smazat a zda se že auto už jede dobře - ale při jizdě od toho kamarada co mi to napojoval jsem zkusil asi 30x zastavit vypnout motor-nastartovat a jet dál - při každem druhem startu (přesně bez vyjimky) zhasla a znovu se rozsvítila kontrolka elektroniky a zustala svitit až do dalšího zastavení-nechal jsem auto doma vychladnout a zda se byt ted vše ok už jsem byl na prubefahre.-uvidime co to bude dělat dál - jaky maš na tohle nazor? ted akorát ta voda že mizi o vikendu na to mrknu jestli někde viditelně neprosakuje
Hujer
Wednesday 16 June 2010 - 19:53:10 Citovat
Host
To s tím běžícím motorem jsem ti psal hned, jak jsi vznesl první dotaz. Mohl sis ušetřit to martýrium.
Zbysa
Thursday 17 June 2010 - 06:18:13 Citovat
Host
Jo ja vím už ti budu věřit ) tak ráno jak jsem jel do práce tak na prvni křižovatce cca 500m od baraku jsem zase skákal jak koza ale potom (9Km) to bylo super jako by nic - už jsem z toho blázen to auto si ze mě děla srandu.
Martas
Thursday 17 June 2010 - 07:36:51 Citovat
Host
Zbysa napsal ...

tak ráno jak jsem jel do práce tak na prvni křižovatce cca 500m od baraku jsem zase skákal jak koza ale potom (9Km) to bylo super jako by nic - už jsem z toho blázen to auto si ze mě děla srandu.


A co jsi ocekaval ?
Vymazanim chyby ktera tam navic nebyla se nic zmenit nemuze (ani jakymkoliv pouhym vymazanim chyby) a nic jinyho si s tim autem nedelal.

Poskakovani muze delat zapalovani, dodavka paliva, EGR, volnobezny ventil ... ale predevsim jsi psal o vaze vzduchu ze tam byla jako chyba.
Zbysa
Thursday 17 June 2010 - 09:40:04 Citovat
Host
jak nedělal to čidlo jsem vyměnil a změnilo se to že to už neskáče tak moc -předtim to skakalo pořád i teple
Zbyša
Tuesday 20 July 2010 - 06:18:00 Citovat
Host
Takže pánové po dlouhé době jsem se k tomu opět dostal-zajel jsem za známym co ma autoservis a štourali jsme se v tom chvíli (navečer nebyl moc čas) přišli jsme na jednu teorii kterou se chystám ověřit ale dřív než to podniknu tak se vás ptám jestli nema někdo zkušenost-naše teorie je že vzhledem k tomu že se strácí voda z chladiciho syytemu a to dost (cca 0.5l za 15km) a na praskle těsnění pod hlavou to nevypada (posoudil mechanik podle barvy a množstvi oleje sviček a pistů-viditelynych přez svíčku) tak jsme vydedukovali že: by to mohlo škubat v malych otáčkách proto že je pořád otevřeny egr a voda že by se mohla ztrácet taky přez egr protože přez tělo egru je kanalek k topení tak že by to tam někde prosakovalo a voda by se spalovala pomalu ve všech válcích současně takže by nebylo nic viditelne jako při prasklym těsnění pod hlavou. takže mam v plánu sundat ten egr z motoru a podivat se na těsněni mezi egrem a hlavou a popřípadě zaslepit přírubu od egru k trubce co vede do sání. mate s tímhle někdo zkušenosti????????
Zbyša
Tuesday 20 July 2010 - 06:21:18 Citovat
Host
Podotýkám že diagnostika hazela chyby -viz výše a pak jednou hodila egr a ted už nepiše nic - ale auto se chová pořád stejně
Zbyša
Tuesday 20 July 2010 - 06:46:24 Citovat
Host
Podotýkám že diagnostika hazela chyby -viz výše a pak jednou hodila egr a ted už nepiše nic - ale auto se chová pořád stejně
Zbysa
Wednesday 21 July 2010 - 07:04:16 Citovat
Host
Nikdo žádný komentář? ani zkušenost s podobným problemem?

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 2 [3] 4  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2068 sec,0.1651 z toho dotazů.