Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega převodovka |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
diferencial |
Přejít na stranu 1 [2] | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
JardaB |
| ||
![]() ![]() Uživatel #365 Registrován: Monday 02 May 2005 - 22:27:36Příspěvků: 4020 | Z boku je sroub - vysat strikackou s hadickou a nalejt podobne... Twingo II, 43 kW, pro takove to jezdeni kolem komina Opel Mokka 1.7 CDTI, firemni pracant Renault Megane Cabrio 2.0 IDE, mazlik Fikus 1.6Ti | ||
| |||
Jakub H. |
| ||
Host | Jan napsal ... Zdravím o tom ,že ji měly 3,0 24v vím,ale právě ta má větší tisícihrany než jsou u 2.0 a já právě potřebuju ten nemší Ahoj, pročítám tu diskuse a chci se zeptat.... mám OA 2.0i 85kW, chci to předělat celé na 3.0 24v. Motor by byl, ellektrika také... Otázky: převodovka man. 5q by měla mít označení jaké ? kardan je totožný ? diferenciál pro 3.0 24v pasuje a je shodný s tím co je v senatoru B při stejné motorizaci (ale automat) včetně uchycení do nápravnice jako u Omegy ? jaký by měl mít diff v kombinaci s man. převodovkou převod ? - vadí že byl původně v senatoru s automatem ? poloosy předpokládám, podle toho co čtu výše, že mají tisícihran větší v diff, příruba na unašeč na ložisku kol je shodná ? Moc děkuji za odpovědi J. | ||
| |||
Colommbo |
| ||
![]() ![]() Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1185 | Ahoj! Jediné, co jsem zjistil, je označení manuální 5q převodovky - R28, 3,70 (22-4). A posledních pár let se tu na Fóru radí už spíš jen výjimečně, lidi mají už asi jiné zájmy, vozový park se taky výrazně proměnil a zkušenosti s áčkovými Omegami na takové úrovni, aby mohli erudovaně poradit, má velmi málo lidí. Notabéne informace, jež požaduješ, jsou vyloženě technického rázu. Tož jen abys nečekal zbytečně a nebyl pak zklamán... W124 E320 Coupé - u mě dobrý ![]() | ||
| |||
Jakub Horyna |
| ||
Host | Colommbo napsal ... Ahoj! Jediné, co jsem zjistil, je označení manuální 5q převodovky - R28, 3,70 (22-4). A posledních pár let se tu na Fóru radí už spíš jen výjimečně, lidi mají už asi jiné zájmy, vozový park se taky výrazně proměnil a zkušenosti s áčkovými Omegami na takové úrovni, aby mohli erudovaně poradit, má velmi málo lidí. Notabéne informace, jež požaduješ, jsou vyloženě technického rázu. Tož jen abys nečekal zbytečně a nebyl pak zklamán... Ahoj, moc díky za reakci.... jj koukal jsem, že tu jsou příspěvky spíš staršího typu a spíš na novější Omegy, pokud by se ještě někdo vyjádřil s čímkoliv k tématu, budu samozřejmě rád ![]() | ||
| |||
Přejít na stranu 1 [2] | |