• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: OSTATNÍ :: Ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Autorizovane servisy Opel v Pze
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
skrezl
Monday 21 March 2005 - 11:46:51
Host
Zajimaly by me vase zkusenosti se servisy v Praze. Nejdriv popisu svoji story a pak by me zajimaly moznosti. Mam druhou Astru, nejdriv F r.v. 94. Koupena nova u Staigera. Prohlidku u Staigera jsem s timhle absolvoval jen jednou a byla to tragedie, neochota, slendrian, ruzne mlzeni (co menili, co nemenili, atd.). No proste jsem zkusil Srbu (ten servis na Jilovisti) a od te doby jen tam a naprosta spokojenost. Sice to neni nejlevnejsi, ale kvalita dobra. Auto me nikdy nenechalo ve stychu a nakonec i bouracku, na zadek, ty prechody pro chodce jsou pri odbocovani smrtelne , opravili bravurne, ze pri prodeji nikdo nic nepoznal (sorry novy majiteli). Tak jsem si tam potom i koupil novou G. Servisovano taky tam a spokojenost. Ale porad ta cena. Jake jsou vase zkusenosti. Pripadne co byste doporucili jako treba levnejsi alternativu.
MZ
Monday 21 March 2005 - 14:39:46
Host
No tak v Praze mam zkusenosti jen se Staigerem na Cernokostelecke (na Konevce jsem nebyl). Ale jezdim tam jen proto, ze maji tech 20% z ceny dilu dolu (plati pro vozy r.v.2000 a starsi). Mozna ze jsem mel stesti na technika, ale zatim vzdy jsem byl spokojen. Pokazde si ale nejdriv zjistim tady v poradne kde mam asi tak problem a az potom tam pripadne zajedu. Timto VELKE DIKY TOMUTO FORU a predevsim tem znalym v oboru (Nio, Andrej a spol.).
Vodník
Monday 21 March 2005 - 15:22:55
Uživatel #327
Registrován: Sunday 20 March 2005 - 08:45:51
Příspěvků: 732
Srba má Oplavnu taky v Praze Modřanech, Lhotecká ulice, je to na sídliąti. Byl jsem tam něco řeąit s palivovým čerpadlem, velmi solidní zacházení. Cenou se neliąil od mého rodinného psychoanalytika.
behero
Tuesday 22 March 2005 - 21:30:30
Host
Řeąím stejnej problém, stím rozdílem,ľe jsem byl tady v Praze jen u Srby. Byl jsem tam hned po koupi mé astry G, aby zkontrolovali jestli je vąe v pohodě a tak jak říkal prodávající + 1 servisní prohlídka -tj. výměna oleje atp. Technik (přijímající č.1) by prodal i svojí mámu a to jeątě za nekřes»anský prachy+nic moc ochota. Po druhé kdyľ mi nějaká sv..ne urazila rameno od zadního stěrače,kdyľ kradla jiľ podruhé stěrač,tak jsem tam jel na výměnu toho ramene- opět NEOCHOTA (přijímající technik č.2). Takľe fakt nevim, moľná?? mechanici jsou OK a to je pak důleľitý, ale nevim,zda jsou poctivý,tj. zda vymění co říkají atp. něco jsem si ověřil (vzd. filtr) a OK, zbytek nevim. Měl jsem chu» zkusit toho Staigera ale jestli je to jak říkáą(????)...
Arnie
Tuesday 22 March 2005 - 21:38:24
Host
Staiger je ted celkem v pohode. Koupil jsem u nich auto, servis i zarucni opravy v poradku. Vzdycky vsechno vysvetlej, ale nechaj si to zaplatit
riwal
Tuesday 22 March 2005 - 21:43:14
Host
Uľ jsem to tu psal - Srba v Praze nejdraľąí a neochota, Staiger má lepąí ceny, ale hlavně jsou ochotný, protoľe maj zpětnou vazbu zákazníků, po návątěvě servisu Ti volaj a ptaj se jmenovitě na technika a mechanika jak se chovali a jestli seą spokojenej a co se Ti nelibilo na tom či onom - to je hroznej bič na zaměstnance.
riwal
Tuesday 22 March 2005 - 21:44:54
Host
Kromě toho jsem dostal auto umytý zvenku i zevnitř zdarma - teda na faktuře to nebylo.
Shiny
Tuesday 22 March 2005 - 22:59:56
Host
Srba servis Jíloviątě...hruza měl jsme tam svou Omegu na výměnu řemene ..zoľlala mně ho kuna ))))...kdyľ jsme ojel ujel jsme 10 km a museli mne odtáhnout nazpět řemen prasknul a zjistily napodruhé ľe kuna seľrala i kis kladky...jak se na to koukali poprvé nevím...odjel jsme a ujel 15 km a odtah pro tentokrát do Modřan..závada: ąpatné loľisko na té vyměněné kladce..takľe jedna oprava natřikrát a pěkně drahá . Takľe k Srbovi uľ nikdy
Arnie
Tuesday 22 March 2005 - 23:07:11
Host
Pri praci nad nekolik set myjou auto zdarma. Kdyz sem skrabnul podvozek tak mi to prestrikali antikoroznim sprejem zdarma (byl sem tam kvuli tomu aby pak nezbrblali s pripadnou zarucni opravou, ze to mam neodborne osetreny)
Mike
Tuesday 22 March 2005 - 23:13:37
Host
No Srba taky kdysi myl auto, při kaľdý prohlídce.
Jeątě mě i vozili na metro.
Na Jíloviąti bývala cola zdarma.
a z Řeporyjí taky volali jak jsem byl spokojen, jenľe to jsem jeątě býval spokojen
Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2601 sec,0.2216 z toho dotazů.