• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra ostatní :: Re: problémy s klíčem
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
fofin
Odeslal: Wednesday 14 November 2007 - 17:54:07
Nedávno jsem v bazaru zakoupil Opel Astra combi se dvìma klíèi. Prvnímu dálkové ovládání nefungovalo, druhému pouze na krátkou vzdálenost cca 1 metru. Prodejce mi řekl, že jsou slabé baterky v klíèích a že si mám koupit nové a vymìnit. To jsem taky udìlal, ale dálkové ovládání na klíèích nefunguje ani na jednom. Diody přitom blikají, ale dálkové ovládání na klíèích nefunguje. Známý mi říkal, že prý je tam nějaká frekvence a musí se to naprogramovat. Mùžete mi poradit, zda je to pravda, kdo to provádí a za jaké ceny, popøípadì, zda jsem schopen si to spravit sám. Díky moc za hojné rady.
Poslední odpovědi
Tom
Odeslal: Monday 03 December 2007 - 18:31:06

Já mám najlepší zkušenosti v opelovi se sobotou dopoledne.Vždycky jsem měl štěští na technika a vládla tam pohodička,dokonce byly ochotní něco udělat.
KopA
Odeslal: Monday 03 December 2007 - 18:08:49

Martas_ napsal ...

Zalezi i na rozmaru toho kdo to dela, kolegovi zhasli kontrolku bagu zadarmo, me dneska v ramci prohlidky za 99,- seridili i svetla a mlhovky coz v cene ty prohlidky nebylo.


Jo to je fakt. To se mi stalo taky. Zacatkem roku na technicky me zkontrovali svetla a mlhovky a tlumice temi pristroji a testery uplne zadarmo. Respektive spise v cene ty technicky a protoze nemeli moc co na praci. (kdyby tam bylo vic aut tak me urcite poslali nekam - zlate jezdit vecer kolem osmy tam kde maj myslim az do desiti).

Asi to bude tak ze kdyz clovek neco zaplati (i malo) tak je potom personal svolnejsi k takovymto laskavostem.

Takze doporucuji nechat provest nejakou kontrolu treba nejakou tu zimni co ted maj a pri tom zadonit "prosimvas a nepodival by jste se mi tady na tenhle klicek proc nefunguje kdyz uz tady to auto je" _; Nejlip tam poslat manzelku(pritelkyni) !!(a)
Martas_
Odeslal: Monday 03 December 2007 - 17:29:48

Zalezi i na rozmaru toho kdo to dela, kolegovi zhasli kontrolku bagu zadarmo, me dneska v ramci prohlidky za 99,- seridili i svetla a mlhovky coz v cene ty prohlidky nebylo.
KopA
Odeslal: Monday 03 December 2007 - 17:20:04

cca 500,- maj na to sazbu za pouziti diagnostiky (na jedno co) a potom cas technika (ten je zde zanedbatelny - tak pet minut).
fofin
Odeslal: Sunday 02 December 2007 - 18:00:28

tak jsem zkoušel synchronizovat i tak jak mi radil Petr, ale i tak se nic nedìlo. Takže pøedpokládám, že nemám naprogramovány klíše a budu muset do Opelu. Nevíte kolik bych za to mohl vysolit penìz?
m.a.x.i.m.u.s
Odeslal: Wednesday 28 November 2007 - 17:29:26

Na OC jsem neměl jeden klíč naprogramovaný a musel jsem do Opelu kde si vzal do auta nějakou krabičku, kterou zapojoval pod volantem... No a pak jsem zjistil, že mi ten idiot poškrábal kožený sedák __;)
Petr D
Odeslal: Monday 26 November 2007 - 18:07:18

Myslím,že jsem to dělal takhle:Klíč do zapalování,zmáčknout tlačítko na zamykání a držet,při tom zapnout zapalování na svítící kontrolky.Mělo by se to zamknout a odemknout. Bylo to na AG1998
fofin
Odeslal: Monday 26 November 2007 - 17:44:07

tak jsem zkoušel synchronizovat jak s kontrolkama, tak i bez zapnutych kontrolek a pořád nic. Dveře jsem měl všechny zavřené. Tak nevím. Nějaké další rady???
Rudo
Odeslal: Tuesday 20 November 2007 - 18:46:22

Halis napsal ...

Tak je pravda, že s novou baterií to rabotalo líp, ale nikdy mi to nepřekonalo rekord, kterej jsem udělal s DO Fabie. Zamklo a odemklo to ze střechy 8 patrového domu a auto stálo dál na parkovišti: cca 150-200 metrů!!!


Mne to otvorilo z 12.poschodia,auto na parkovisku cca 50m a ja som bol v byte v druhej miestnosti od okna k parkovisku.No pre mňa to je len na potvoru,pretože sa vždy bojím keď prídem domov,či som omylom nezatlačil DO,pretože u vodiča mi nejde dobre centrál(neotvára ani nezatvára,len kľúčom).

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0520 sec,0.0181 z toho dotazů.