Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra eletrika |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Čidlo rychlosti astra G kde je ? |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Anonymní |
| ||
Host | Zdravim vas,prosim potrebuji pomoct,nevite kde se nachazi snimaci cidlo na rychlost u Astry G rv.03 prevodovka Manualni,prolezl jsem celou prevodovku a tam neni muze mi nekdo poradit? | ||
| |||
JOB |
| ||
![]() ![]() Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | Levé přední kolo ,snímá to přes čidlo ABS ,teda jestli se nepletu ![]() Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||
martin |
| ||
Host | JOB napsal ... Levé přední kolo ,snímá to přes čidlo ABS ,teda jestli se nepletu ![]() jojo levé přední kolo | ||
| |||
Ladiš |
| ||
Host | Mě nastal ten samej problém. Napřed mě začal blbnout rychloměr kolísala rafika s ohledem na abs které se občas rozsvítilo.Potom se abs rozsvítilo na stálo a v ten moment přestal jít rychloměr včetně počítadla ujetých kilometrů.Porucha abs se dá zjistit tímto způsobem.Vytáhnete konektor abs levého kola a propojíte konektor tenkám drátem.Vypnete a zapnete zapalování a abs zhasne.Tak jsem to udělal já. A s tím snímacím čidlem na převodovce jsem taky nic nenašel,a přitom to nabízejí na vrakovyšti takže vlastně nevím na jaké astry g tomá být.Já mám astru g xdtl 1.7 model 1999.Jediné co jsem našel tak zepředu čidlo zpátečních světel.Vyměním levé ložisko a budu dál informovat. | ||
| |||