Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Manta :: MANTA :: Manta motor |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
nejdou vstřiky |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Boulder |
| ||
Host | Má problém měnil jsem motor v mantě normálně fungoval asi rok auto putovalo po dílnách a lakovnách , začal jsem ho skládat a motor jde nastartovat ale asi po 5 sekundách vypne při přidání plynu chcipne hned. měnil jsem jednotku pujčil jsem si asi 3 a ani s jednou nic, potom jsem měnil sání vstřiky ,relé,čerpadlo a zase nic vypadá to, že to nakopnu na pátej vstřik a nepřejde to na vstřikověče. když jednotku odpojím je situace stejná nakopnu to a po pěti sekundách to zdechne | ||
| |||
Boulder |
| ||
Host | jo a ještě je to manta gte motor 2,0 CIH stejnej se dával do OA A senatora A každá díky za každou radu | ||
| |||
petr |
| ||
Host | mozna ti nejde paty vtrik.kdyz 5s bezi jde na vsechny ctyri? | ||
| |||
Boulder |
| ||
Host | uplně v klidu je to opraveny ani to nic nestálo, byl to uklepanej drát mezi spínačkou a jednotkou | ||
| |||
Yper |
| ||
![]() ![]() Uživatel #251 Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45Příspěvků: 3550 | 2 Boulder: ..no tfuj tajblt! Taková ptákovina! Hlavně že to už jede! _; ![]() Dodge Caliber 2.0 CRD SXT Opel, ten má dnes už každý Sopel!! ![]() Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel ![]() BMW K1200 LT - auto na dvou kolech ![]() | ||
| |||