• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega elektrika
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
venkovní teplota - údaje na pocítaci
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
JardaK
Friday 30 June 2006 - 17:27:00 Citovat
Host
Mám nyní Omegu, r.v.2001, Y22DTH, dnes mi zacala kecat teplota - z niceho nic se objevila hláška, že venku mrzne, teplota ukazovala v minus. hodnotách, také se objevil napis F°C.. Vyměnil jsem cidlo, ale je to stejné. Muže být pricinou, že se vedení namocilo (protože od vcera prší a jezdil jsem v dešti, projel nekolika velkými kalužemi) a že to sbírá jiné údaje a tím si delá, co chce? Snažil jsem se projít poradnou - Omega, ale nic jsem nenašel. Víte o tom neco? Dík
Dmcd
Saturday 01 July 2006 - 23:51:20 Citovat
Host
Tohle dela bud pri vadnym cidle nebo jak pises pri mokru - nekde ti to zkratuje na kostru... nech to vysusit (mozna mas vodu v konektoru) a uvidis jestli se to spravi - prip. to zkus promerit (jeden drat myslim bude na zem nebo na +12 - spis na tu zem - a druhej je info o teplote)
JardaK
Sunday 09 July 2006 - 23:13:18 Citovat
Host
Tak to skutečně bylo mokrem - postupně to uschlo a teplota zase je normální. Sice jsem koupil nové čidlo, ale nebylo potřeba. Přes týden to ukazovalo dobře, dnes jsme se vraceli domů a projeli jsme několika bouřemi s hustým lijákem - opět známá hláška, že mrzne atd. Až to nyní vyschne, tak budu muse obalit vodiče k čidlu nějakou přídavnou izolací a možná i trochu čidlo, aby při dešti si to nevymýšlelo. Nevím, co by to pak provádělo v zimě, kdy by k vodě přibyla ještě sůl.
Dmcd
Sunday 09 July 2006 - 23:59:56 Citovat
Host
no hlavne prohlidni kabely a pripadne poskozeni dobre zaizoluj... Nebo se ti tam ta voda dostava konektorem pokud je poskozeny to gumovy tesneni... ale spis to bude nekde na kabelu.

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1434 sec,0.1099 z toho dotazů.