• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Vsechno se sere!!!
Přejít na stranu  1 2 [3]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
benji
Friday 07 January 2005 - 23:13:37
Host
Nezbývá neľ souhlasit, Riwale. Ono je to jisté míry asi i o tom, k jakému účelu auto slouľí. Já ho mám proto, aby mě a rodinu někam spolehlivě dovezlo a přitom jsem měl příjemný pocit z toho, jak se řídí. Proto asi preferuju spolehlivost, bezpečnost...
Ale existuje i skupina lidí, kteří ho mají jako koníček a k tomu asi patří i podobné více či méně úspěąné snahy o tuning. To, ľe to s sebou nese negativní stránky v podobě ztráty právě té spolehlivosti auta je jasné, ale asi nám nepřísluąí to hodnotit, je to kaľdého věc. Naątěstí kaľdý jsme jiný, jinak by byla pěkná nuda.
Yper
Tuesday 11 January 2005 - 09:04:31
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
2 PanVectra-rád bych ti poradil s tou podtlakovou hadičkou, ale je to jiný motor a já nevím jak je to tam zapojené a co se to vlastně utrhlo-resp. jak se to utrhla. Na naąich motorech jsou podtlakové hadičky plastové a jsou nasazené( jejich zakončení) v gumové hadičce. Takľe nedokáľu posoudit o co se v tvém případě jedná.
2 Benji: ..hele, nic osobního, proto jsem také nikoho nejmenoval, ale myslím si, ľe bychom měli mít jinačí přístup - resp. né vľdy jen pouľít kritiku a kdyľ ji pouľiju, tak pak musí přijít smířlivějąí tón (rada) a nikoliv aby si pak dotyčný myslel, ľe do něj řeľeme hlava nehlava. Já mám své auto hlavně z toho samého důvodu jako ty (uľitná hodnota), ale baví mne jej i vylepąovat-vzhledově. Není nic lepąího, neľ mít dobrý pocit z obojího. Jízda v autě, které se mi líbí.
Hawg!

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
benji
Tuesday 11 January 2005 - 14:15:37
Host
2 Yper: Nevím, ale mám pocit, ľe říkáą jinými slovy přesně to, co já, takľe nevidím ľádný rozpor a asi není důvod to dále rozebírat. Kdo umí číst mezi řádky, najde radu, kterou hledá.
Elektrika je asi to nejnebezpečnějąí, co na autě je - ve srovnání s jinými úpravami je snadno proveditelná a následky jsou katastrofální; o to naléhavějąí je varování před nebezpečím.
Já uľ taky hawk!
Anonymous
Tuesday 11 January 2005 - 14:48:39
Host
No kdysi někdo prohlásil ľe nejhezčí podsvícení auta jsou rozľhavený brzdový kotouče
Jinak já osobně proti podsvícení nic nemam .... ale musí se to udělat pořádně - jak tu bylo popsáno (kabely s dostatečnym průřezem, pojistky, kvalitní konektory a tak) .... a pokud je pěkně udělaný auto jako celek pak to beru ....
Jo a největąího mistra "lajt tuningu" nebo tuzingu ? byl chlapec v bílym Bawu 320D co jezdil v Příbrami .... uvnitř discokoule nasvícená asi 6ti neonama, barevný ledky ani neąlo spočítat a okna obtaľený svítící hadicí .... a vrchol toho vąeho byly tigrovaný chlupatý potahy ..... do dneąka nevim jestli to byla recese nebo to myslel váľně .... ale na tom autě jinak nebylo celkem nic ("tuningovej nárazník kterej má dneska kaľdej, sériový elektrony a tak ...)
Anonymous
Tuesday 11 January 2005 - 14:51:17
Host
Sakra jedna věta tam trochu nedává smysl .... no ale chytří to pochopí.
Navíc jsem se nepodepsal ....
A navíc to ani nebyla rada ....
Hmmm a to jsem dneska nic nepil a ani nehulil sakra

Bad
riwal
Tuesday 11 January 2005 - 19:27:00
Host
.... a to máą dneska jeątě k tomu pondělí
Přejít na stranu  1 2 [3]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2102 sec,0.1678 z toho dotazů.