Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra eletrika |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
NEFUNGUJE KLAKSON |
Přejít na stranu [1] 2 | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
KAKOS |
| ||
Host | Nazdarek tak uz mam oplika Astru G 98 1.8 16v doma a je super jen mam problem s klaksonem muze mi nekdo poradit cim to muze byt pojistka je ok a relatko spina,ale netroubi prosim o radu kde co najdu.diky moc ![]() | ||
| |||
Brouček |
| ||
Host | Zkontroluj dráty přímo u klaksonu,jestli tam není oxidace,případně dráty odpoj a dej tam na ně nějakou žárovku,nebo zkoušečku.Samozřejmě někoho požádej,aŤ ti přitom podrží tlačítko klaksonu.Může být přímo klakson k.o. | ||
| |||
Radek |
| ||
Host | Pokud by byl v haji klakson (a je to klasicky) tak nezoufej - nejčastější závada je, že buď je vytočen šroub pro štelování tonu anebo zoxidovany spinací kontakt uvnitř. pokud jsi trošku technický typ tak to dáš levou do pořádku ![]() | ||
| |||
klubo |
| ||
Host | ja mam dva šneky - famfary, myslim ze to maji fsechny astry G | ||
| |||
MILUNAEVIKU |
| ||
Host | KLUCI MAM TAKY PROBLEM S KLAKSONEM POJISKY JSEM MENILA RELATKO SPINA,ALE NEMUZU NAJIT TY KABLIKY V MOTORU NA KLAKSON,PROSIM POPISTE MI KDE TO NAJDU.DIKY MOC ZA RADY JSEM V TOM NOVA.MAM ASTRU G 1.8 16V 99 | ||
| |||
Yper |
| ||
![]() ![]() Uživatel #251 Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45Příspěvků: 3550 | No, jak fanfáry, tak i případně klakson, bývá někde na spodku - před motorem - za předním nárazníkem. "Milunaeviku", asi budeš muset na záda. ![]() Možná jde na něj sáhnout i shora, ale já si ho prohlížel vždy, když bylo auto na zvedáku v servisu. Dodge Caliber 2.0 CRD SXT Opel, ten má dnes už každý Sopel!! ![]() Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel ![]() BMW K1200 LT - auto na dvou kolech ![]() | ||
| |||
klubo |
| ||
Host | u géčka je klakson/fanfáry na straně u spolujezdceza přednim nárazníkem jakoby vedle místa na mlhovku, zezhora se tam dostat nedá, jedině zespoda | ||
| |||
MILUNAEVIKU |
| ||
Host | DIKY MOC ZA RADY.ODPOLEDNE JSEM PATRALA A NASLA JSEM NECO V MOTORU U RIDICE NAHORE POD PLAST.KRYTEM JAK JSOU STERACE MUZE TO BYT TA FANFARA ZAROVKA MI SVITILA,ALE ZVUK ZADNY TAK NEVIM CO S TIM A TO DROBNE OPRAVY ZVLADAM.JO PROSIM O RADU S PALUBNIM PC MAM HO V ANGLICTINE A CESKY MANUAL NEMAM CO VSE ZOBRAZUJE?ANGLICKY A PAK CESKY DIKY MOC CHTELA BYCH SE V TOM VYZNAT.DEKUJI PREDEM VSEM CO PORADI. | ||
| |||
klubo |
| ||
Host | pod kapotou nahoře u stěračů je klakson alarmu a ne klakson na troubení | ||
| |||
Autoopravna Šišák |
| ||
Host | Přátelé. měl jsem stený problém. Již padesát roků opravuji auta,ale tak debilní způsob opravy jsem ještě nezažil. - ale FUNGUJE. 1. Vypni světla na 0 a zkus jestli troubí 2. zapni klíč, ale nestarkuj a zllum osvětlení přístrojové desky 3. vypni klíč Nastavení auta se restaruje. 4. zapni zapalování, zkus troubení, pak zapni světla ( automat i normální polohy vypínače světel ), můžeš i nastartovat a vyzkoušej troubení Vše funguje Nevím, kdo to vymyslel, ale dávám to dál. | ||
| |||
Přejít na stranu [1] 2 | |