• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Názor na autorizovaný servis Opel - Liberec
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Oskar
Wednesday 08 June 2005 - 10:27:02 Citovat
Host
Zdravím vąchny oplisty, nedá mi to, abych se nepodělil o své první negativní zkuąenosti s autorizákem v Liberci. Pak bych se chtěl zeptat na kontakt na gen. zastoupení Opel,kde bych docela rád (vzhledem k tomu jak jsem vytočen) troąku celou událost rozvířil.Jestli někdo znáte kontakt, prosím dejte vědět?
Popis události : Miulý týden jsem se vracel z Frýdlantu (VB 1,6-16V) , kdyľ mi cosi bouchlo pod autem (dutá rána). Pak jsem zjistil, ľe v exp. nemám vodu a z pod auta mi těľce tekla voda. Po prohlídce jsem zjistil, ľe mi praskla vodní trubka (pavouk - trubka vedoucí od vodní poumpy k chladiči s takovým kolenem,ze které vedou odbočky ke klimě, topení atd.). Tato trubka i spřísluąnými hadicemi je dělána jako jeden kus (svařenec za tepla). Tak jsem to sháměl v replikách, kde se tento díl zřejmě nedělá. A tak jesem se obrátil na odbrníky v autoriz. servisu Opel. TAm jsem se dozvěděl, ľe tato závada není na těchto vozidlech častá a tento díl nemají zde v republice na skladě. ®e je moľné ho objednat z německa ,tak sem souhlasil, co mi zbývalo. Cena za trubku : 3029,- kč. s DPH. Aby nedoąlo k omylu, vyhledali ten díl na motor 1.6-16V a ověřili správnost dle mého OTP - VIN číslo auta. Druhý den jsem si přiąel pro hadici. Jaké bylo mé rozčarování, kdyľ jsem zjistil ľe jeden fous (jedna hadice navařená na trubku) vedoucí z trubky je oproti tomu co jsem vyjmul kratąí, bez kolínka a jeątě rozvětvená (fous k topení). A atk jsem vzal obě hadice a vyrazil k odborníkům toto reklamovat. Tam mi řekli, ľe číslo VIN je asi ąpatně opsané do OTP a ľe na mé auto patří hadice, kterou mi dodali. A ľe hadici ,kterou jsem jim předloľil (po zadání vyr. čísla na staré hadici ) nemají v počítači (v katalogu). Podotýkám, ľe se jednalo o původní hadici auta od výrobce. Obrázek tohoto dílu u nich v katalogu byl shodný s hadicí, kterou jsem vyndal z auta. Na to mi odpověděli, ľe obrázek je pouze orientační. Náą rozhovor byl zakončen větou, ľe se spojí s hlavním dielerem opel a celou záleľitost projednají. Dnes mi přiąla odpověď ,ľe hadice, kterou jsem obdrľel je jediná, kterou Opel dodává na tento typ vozidla (motoru). Mohu si dokoupit kolínko (objednat v Opelu) , ten fous prodlouľit (alias nastavit) a ten druhý (pro mne nepotřebný vývod zaslepit). Záruku na díl stejně nemám,nebo» mi to neprovádí autirizovaný servis. Tak to budu tímto způsobem řeąit, nebo» potřebuju funkční auto. Akorát mě ątve, ľe musím originální díl upravovat a nastavovat. Přátelé oplisti jsem z toho těľce nasr.n a rozhozen. Jen doufám ,ľe na tom díle není jiná výrobní vada to bych úspěąně vyhodil 3000,- do větru. Osobně vzato, vůbec nevěřím jejich teorii. Snad proto si chci postěľovat někde výą.
riwal
Wednesday 08 June 2005 - 10:42:58 Citovat
Host
Hmm tak to tě pěkně tahali za nohu a objednali nějakou kravinu, kdyby to bylo podle EPC, tak to musí sedět.
klubo
Wednesday 08 June 2005 - 11:07:56 Citovat
Host
toho skladníka z opla Liberec znám a nikdy sem snim neměl problém, horąí ovąem jsou ty rádoby technini (ne vąichni) který vědí úplný kulový...
K_P
Wednesday 08 June 2005 - 17:41:42 Citovat
Host
To je neątěstí. Bič na ně! Zkouąel jsi to objednat u Nia?
Duffy
Thursday 09 June 2005 - 09:57:17 Citovat
Host
Já teda autorizáky moc neuznávam, ale kdyľ mi prdnul palivovej filtr a já byl v těľký nouzi, tak teplickej OPEL mě podrľel a za luxusní cenu 450,- i s prací byl za 15min. na autě. Dokonce měli uľ zavíračku, ale vyąli vstříc... Asi je to jak kde.
Jinak to nevzdávej Oskare, na to větąina ąmejdů spoléhá, ľe zavřeą hubu a přestaneą otravovat. Jen do nich...
riwal
Thursday 09 June 2005 - 10:12:11 Citovat
Host
K_P napsal ...
To je neątěstí. Bič na ně! Zkouąel jsi to objednat u Nia?



NIO objednávky na díly nedělá, to bylo jen jednou, ľe byla ta 25% sleva, to by z toho zblbnul.
Ledaľe by sis to u něj v Náchodě vyzved.
Lib
Thursday 09 June 2005 - 15:09:49 Citovat
Host
Ja kdyz se sel ptat tady v OL tak celkem pohoda - borec ta mel (asi) EPC, nadiktoval jsem mu auto (motor, rok vyroby), von to nasel, ukazal mi estli je to ono a rekl mi cenu a datum dodani. Ale ja se teda vzdy jen ptal [teda ne, na astru sem tam kupoval i silentbloky sani a znacek a na vectru predni plastovej podbeh]
[ Upraveno Čt čen 09 2005, 03:10 ]

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1523 sec,0.1145 z toho dotazů.