• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra interiér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
neľádoucí vůně benzinu v kabině
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
david vectra A
Monday 02 May 2005 - 08:08:49
Host
Čau kluci mechanici, má takovej problém. Smrdí mi v autě benzin, mám vectru A, a vím, ľe asi netěsní víčko od nádrľe, ted v létě se to zřejmě line celým autem přes kufr aľ dopředu. mám tam takovou nádrľ, která se dává na 4x4, protoľe mám 4x4, ale na nádrľi ani v přívodních hadicích to není, je tam úplný sucho, vedení paliva do předu je taky OK, a v motoru taky nic, tam nic nesmrdí, myslím si , ľe je to víčkem od nádrľe, vyměnil jsem na něm tu těsnící gumu, ale vůně benzinu je tam pořád citít (hlavně v okolí toho víčka. Vím, ľe tam asi má být malej otvor, aby to odvětrrávalo a by se nevytvářel podtlak v nádrľ při jízdě, ale to je si myslím moc velkej zápach. Co vy na to, myslíte, ľe mi pomůľe nové víčko? nestalo se to taky někomu z vás?
Guppy
Monday 02 May 2005 - 13:46:43
Host
V pravým předním blatníku má OV schovanej uhlíkovej filtr odparu z nádrľe, vypadá jako plechovka s hadičkama. Je nad kolem pod umělohmotným krytem blatníku. Chce ho to vyměnit za novej, já tam dal jetej z vrakáče a výsledek byl stejnej, jako u starýho, smrad v kabině ( hlavně při brzdění ).
G.
happy
Monday 02 May 2005 - 14:58:38
Host
Ahoj, mně to dělalo na VeA taky, byla udělaná malinká dírka pod víčkem v hrdle nádrľe, schávlně, aby se mi netlakovala nádrľ, měl jsem blbý ten filtr s akt. uhlím. A v létě, kamaráde, to ti byl smrad, ľe by pad. No váľně, malinká dírka a puch jak od ropuch. Kdľy jsem oteřel trochu okýnko, tak se tam nedalo vydrľet, podtlak to cucal vąechno dovnitř. Kdyľ jsem ho zavřel, tak bylo OK, ale hebni tam někde v autě létě se zavřeným okýnkem. To uľ je pąí se udusit benzínem
Anonymní
Monday 02 May 2005 - 20:50:18
Host
no a kluci, nevíte kolik ta nádrľka akt uhlí stojí? beztak zase majland, jak uľ to bývá, a co je tam vlastně ąpatný, ľe to propouątí výpary z benzinu?
 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1381 sec,0.1112 z toho dotazů.