• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega podvozek

<< Předchozí téma | Další téma >>
Corsa c gsi x18xe1
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Michal Klika
Thursday 24 October 2024 - 20:13:58 Citovat
Host
Zdravím.
Koupil jsem dovezenou corsu c gsi, bylo mi řečeno že byl měněný motor, s tím že tento běžel v nouzi (chyba snímače klikového hřídele), což po dalším průzkumu vypadalo jako jednoduchý výměna jelikož motor nejevil známky jiného problému.
Vrhl jsem se tedy na výměnu a několika hodinách na YT a forech jsem nemohl čidlo najít a po dalších průzkumu jsem zjistil že daný motor co je momentálně v autě je motor X18XE1.
Problém je že vše vypadá oukej až na to debilní čidlo kliky, které tam není ani k němu nevede kabeláž. Hledal jsem a zjistil že Z18XE má 2 pin konektor a X18XE1 má 3pin, bohužel ani ten kabel k tomu se mi nepovedlo najít a dle informací k motoru X18XE1 má čidlo být na řemenici kliky. Rád bych se tedy zeptal jestli se to dá vyřešit nějak jednoduše, jestli budu potřebovat jinou kabeláž, motor, nebo cokoliv jak to vyřešit.
Děkuji za odpověď.
Colommbo
Saturday 26 October 2024 - 09:57:25 Citovat
Uživatel #2374
Zdravím tě, Michale! Opel club Renbau je naprosto báječná věc, problém je však v tom, že už pár let v jistém slova smyslu spí, fórum funguje při vší úctě velmi sporadicky a na odpovědi na své otázky můžeš čekat dost dlouho. Mohu-li aspoň trochu poradit, zkus se zaregistrovat na stránkách Odkaz a vznést svůj dotaz tam - s velkou pravděpodobností se věci pohnou rychleji... Přeju hezký den! Col.

W124 E320 Coupé - u mě dobrý

Rychlá odpověď:

Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1514 sec,0.1228 z toho dotazů.