Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega podvozek |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Jak zvýšit světlost Omega B 2,5TD AT |
Přejít na stranu [1] 2 | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Luk |
| ||
Uživatel #2207 Registrován: Tuesday 11 January 2011 - 15:03:54Příspěvků: 6 | Hojte. Mám problém se světlou výškou Omegy 2,5TD AT. Naložím do omegy 3 chlapi a drhnu na každým železným prahu a každé vlnce na cestě. Dá se nějak zvýšit celá omega? Před měsícem jsem urval olejovou vanu při průjezdu vesnicí o kočičí hlavu. V autě dva lidi a kufr prázdnej. Díval jsem se na podložky a ty jdou jen 15mm .Zadní pružiny nové cca 6měsíců. Díky za nápady | ||
| |||
pepek |
| ||
Host | Co tak vyměnit i přední pružiny? Mě se ve spojení s KW tlumiči předek trochu zvedl (i ztvrd). Ale i tak mám KAT stále proklatě nízko:-(. | ||
| |||
lesak |
| ||
Vectra A 3,0 V6 Uživatel #1443 Registrován: Saturday 01 March 2008 - 20:49:44Příspěvků: 450 | Já si auta zvedám gumovýma kroužkama co se navlíknou přímo do pružiny.Je to origo žádná spatlanina a jde to na každé auto co má vinuté pružiny.Kupoval jsem to jako offroad doplněk na golfa 3.předek a zadek má jiný průměr. Autoopravna-Pneuservis Plzeň a okolí Odtahová služba | ||
| |||
Host |
| ||
Host | Nějaký link by nebyl? | ||
| |||
Luk |
| ||
Uživatel #2207 Registrován: Tuesday 11 January 2011 - 15:03:54Příspěvků: 6 | Taky bych snesl nějaký odkaz. KAT mě netrápí spíš vana, převodovka a výfuk pod zadní nápravou. Ještě mě napadly 16" kola. Nemáte je tam náhodou někdo? Zatím díky za nápady | ||
| |||
Colommbo |
| ||
Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1193 | 16" kola mám, ale myslím, že tím nic nezískáš, budeš mít zase nižší profilový číslo pneu a celkový průměr kola, o který ti asi jde, bude +- stejný, tudy cesta nepovede... W124 E320 Coupé - u mě dobrý | ||
| |||
lesak |
| ||
Vectra A 3,0 V6 Uživatel #1443 Registrován: Saturday 01 March 2008 - 20:49:44Příspěvků: 450 | Link bohužel nemám protože se to asi nikde normálně koupit nedá.Já to sehnal u mého dodavatele dílů ale ten nemá normální stránky,mám od něj aplikaci v PC která mě propojuje s jejich databází.Kontaktujte mě mailem já vám pošlu nějakou fotku a zjistím na kolik by to přišlo.Já to používám na různých autech už několik let a mimo toho že je auto vižší tak jiný rozdíl není,výhoda je že stačí auto přizvednout na heveru a kdykoliv to z pružiny vyndat. Autoopravna-Pneuservis Plzeň a okolí Odtahová služba | ||
| |||
Luk |
| ||
Uživatel #2207 Registrován: Tuesday 11 January 2011 - 15:03:54Příspěvků: 6 | Pouzil jsem doporučočené vložky do pružin a omega se zvedla o cca 15mm. Perfektní práce _; , díky lesak. Mám i fotky jak to vypadá, ale nevím jak je sem vložit. Poradí někdo? Díky | ||
| |||
Colommbo |
| ||
Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1193 | Spíš zkus aspoň naznačit, Luku, KDE žes tak dobře pořídil... W124 E320 Coupé - u mě dobrý | ||
| |||
Luk |
| ||
Uživatel #2207 Registrován: Tuesday 11 January 2011 - 15:03:54Příspěvků: 6 | Od uživatele lesak | ||
| |||
Přejít na stranu [1] 2 | |