Autor
|
Příspěvek
|
Stepo | Friday 17 June 2011 - 20:57:34 | | |
Kdysi jsem to opravoval na Oktuli.....casem se na DPS udelal studenak na napajeci vetvi. Casto se to nedalo jednoznacne poznat, takze se preletoval cely spoj, soucastku po soucastce - staci kazdy spoj jen prohrat, aby se pretavila krystalicka mrizka cinu. Je velmi velka pravdepodobnost, ze mate stejny problem..... |
| |
|
Petr | Sunday 17 July 2011 - 12:50:04 | | |
Dobry den. Tak ja tento problem vyřešil sehnal jsem druhe budiky z frontery. A jede to bez problemu cena byla přijatelna dal jsem za ne 1500 kč. A co jsem se dozvěděl budiky na fronterach odchazeji kolem 190000 km takže. |
| |
|
Host | Thursday 15 September 2011 - 20:01:05 | | |
k tem budikum co tady píšete mě nekdo rekl že to je špatné čidlo nekde asi na prevodovce |
| |
|
Luboš 2.2 sloupnice | Monday 20 January 2014 - 09:38:43 | | |
Ahoj vsici je to problem fronter resilo se to na jinem foru a naka firma opravuje jinac mne neslel tachometr otackomer palivomner teplomer ani pocitadlo palubku jsem vymdal nake kontakty preletoval a tetkom castecne jde. Otackomer jen pri zapnuti svetel , palivomner a teplomer normal samy a pocitadlo s tachometrem po ztlaceni nulovani dnes budu zkoumat dal kdyz na neco pridu pripisu hinac mnelo byto byt na 99% palubka |
| |
|
Zorro | Sunday 11 October 2015 - 16:19:25 | | |
Dobrý deň, na obrázku, ktorý prikladám je čidlo rýchlosti pre rýchlomer alebo nie (označené červenou šípkou)? Vopred vďaka.
|
| |
|
Anonymní | Sunday 11 October 2015 - 19:41:47 | | |
Ano. Na tom má být nasazený bowden s lanem a čtyřhranem a jde to do boudy k budíkům. |
| |
|
|