• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega exteriér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
světla OB
Přejít na stranu  1 2 [3]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
WISAStar
Sunday 04 April 2010 - 20:32:27 Citovat
Host
Brenky napsal ...

to WISAStar: origo v čočce jsou pokud se nepletu H1...dálka bývá H7.
to všichni: pozor na PČR...dostali instrukce jak se poznají origo xenony a jdou po tom při každé kontrole. Nechají Vás otevřít haupnu, kouknou na světla, jednotky a při rozsvěcování se koukají na kolečko náklonu světel jestli tam je....a pak to taky řádně řeší...pokud je slušný, dá za 500,-....horší verzi mi ještě nikdo neříkal.


A co kdyz budu mit jednotky schovany ze nebudou videt? A vse bude vypadat jako original?
Brenky
Sunday 04 April 2010 - 21:25:21 Citovat
Host
WISAStar: dívej, pokud uvidí homologaci na světlometu, není co řešit. Origo jednotky jsou stejně pod světly takže nejdou vidět. A pokud vím, tak Ti zákon ani nenařizuje mu ukazovat motorový prostor.
Ale vraťmě se k tématu. Já sám řeším tento problém. Mám origo lampy HELLA, origo xenony (jednotky pod lampami, výbojky schované pod krytkami světel), origo ostřikovače světlometů. Bohužel ale nemám automatický náklon světel. Na to se mi doufám při případné kontrole nebudou dívat. Takže uvidíme co mi na to řeknou. Přemýšlím o výměně celého spínače světel za ten co mají omegy s xenony (bez kolečka na náklon) a zaměním je. Stejně světla nešteluju tím kolečkem. Kufr mám stabilně naplněn a zatížen hifi aparaturou.
"N"
Friday 10 September 2010 - 18:36:19 Citovat
Uživatel #1505
Registrován: Tuesday 03 June 2008 - 16:17:09
Příspěvků: 76
Setkal jsem se při kontrole,že si jeden policajt sedl do kufru a druhý sledoval zda se mi to automaticky upraví ale šlo jim o kontrolu Xenonů protože ostatní auta nechali.Mám taky jeden dotaz nevíte někdo zda se dají sehnat nějaký lampy na omegu s origo xenony,mám na mysli třeba v černém designu

Ivan
Saturday 11 September 2010 - 07:23:22 Citovat
Host
Taky se mě při kontrole ptali,jestli mám xenony dodělávané na OC.Ujistil jsem hlídku,že z tuningu už vyrostl,ale stejně jsem musel otvírat kapotu,nepoznali tam samozřejmě nic.....je to maximálně trapné,na napohled udržovaném,čistém,neupravovaném autě dělat s řidičem takové šachy,už nás zařínají buzerovat víc než za komančů.....přitom s těmi xenony je to takové hurybury......to světlo samo o sobě zas zázračné není,to seřizovaní sklonu automaticky jen nahrazuje za zapomětlivého řidiče to ruční sklápění....pokud jsou světla správně seřízená,tak neoslňují,ať mají automatiku čině a naopak.
Viktor
Thursday 30 September 2010 - 10:32:03 Citovat
Host
Včera jsem udělal stejnou zkušenost s vyleštěním matných čoček na Omeze B opět do čira - jsou vážně jako nové! Mohu jen vřele doporučit, konkrétně tohle jsou týpci z Třebíče, číslo na ně je 736 406 023. Špičkovej přístup k zákazníkovi i vynikající efekt práce. Za tácek mi udělali obě světla, auto umyli a ošetřili 2měsíčním voskem, takže je jak ze žurnálu!!! Ještě mi přidali za stovku sprej na ošetření kůže, když viděli, že to potřebuje. Nijak se nevnucovali, že to musí udělat oni, odborníci. Nabízí toho víc, komplet interiér, exteriér, sprej na sundavání přilepených žvýkaček... Jsou fakt dobří. Zdarec, V.

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 2 [3]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1336 sec,0.1038 z toho dotazů.