Témata příspěvků | |
liberty | Zdravím , mám problém takový že mi přestal fungovat centrál,když chcu otevřít klíčem tak otevřu jen jedny dveře,zadní dveře nejde otevřít vůbec.když zmáčknu na klíči odemykání tak auto akorát blikne ale neotevře a tím pádem nemohu otevřít ani nádrž a ke všemu mi začala blikat rezerva.PROSÍM POMOC!!! opel vectra karavan 1,8i r.v. 1999 |
Poslední odpovědi | |
Colommbo | Jsem rád, že se ti podařilo dveře otevřít a pak závadu odstranit. Děkujeme za zpětnou zprávu a vítej v klubu! ![]() |
PetrP | Colommbo napsal ... U VeCe Caravan by z vnitřní strany pátých dveří mělo být pod tapecem nebo nějakou krytkou nouzové mechanické otevírání, tedy jedině vlézt přes sedačky do kufru... Vřelý dík za radu, opravdu jsem s baterkou našel v tapecírunku ucpávku a pod ní to nouzový otevírání ![]() zadařilo se a pootočením se odblokoval zámek a dveře šly otevřít. a dále.., závada nebyla v uhnilých kabelech (ona ta VeCe nějak nehnije), ale jen zaoxidovaných kontaktech toho zámku. pomohlo odrápání kontaktů a prostříknutí jak konektoru na kabelech, tak i zámku. (poděkování Soptíkovi ![]() Jo a poblikávání žárovičky koncovek ve vratek odstranilo taky očištění kontaktů. hezký den |
Colommbo | U VeCe Caravan by z vnitřní strany pátých dveří mělo být pod tapecem nebo nějakou krytkou nouzové mechanické otevírání, tedy jedině vlézt přes sedačky do kufru... |
Petr P. | Ahoj, nevím jestli nepíšu jen do větru, ale zkusím to. Vectra C Caravan r.v. 2008 a bloknuté 5. dveře (kufr). Po pročtení snad kompletní diskuze na toto téma jsem usouidil, že problém bude v tom husím krku ve vratech, nejspíš přelámaný kablíky. (taky mi občas blikalo koncový světlo v 5. dveřích - tak asi ty dráty) Problém je, ŽE SE NEMŮŽU DOSTAT K TĚM ZASR... DRÁTŮM!!! jak mám otevřít zablokovanej kufr? nějaký nápady? Dlažební kostka a pajcr mne taky napadly, ale uvítal bych poněkud kontruktivnější návrhy, dík a hezký den |
Anonymní | Ano ty zelene. V prednich jsou 3 spinace bohuzel vymenis jen ty dva, protoze ten treti nesezenes nikde, ale ten neodchazi. Jinak ve vsech dverch jsou ty zelene v kufru a vicku nadrze nevim, ale v kufru budou stiple draty, podivej se do spojky mezi kufrem a kastli. |
psedma | ty 5. dvere mi vynechaly zaim jen jednou, tkze to zatim neresim... ale muj hlavni dotaz vyznel vnivec, protoze se tam nevlozil odkaz, takze jsete jednou, ty mikrospinace jsou toto? Odkaz a jsou teda vsechny stejne? |
Anonymní | Zamek 5 dveri bude jiny problem a to prestiple kabely v krku co vedou do dveri. Vciko nadrze to teda nevim, to snad ojedinele. |
psedma | jen dotaz na mikrospínače: je to tento? nefunguje mi centrál na zadní dveře ne VeBe a tak si to chci koupit předem a vyměnit to hned, abych pak neměl jedny dveře bez zámku... a ještě ty 3 mikrospínače v zámku řidiče jsou stejné a taky tyto? a u zámku 5. dveří a víčka nádrže je taky ten stejný? (to mi také nefunguje) abych věděl do budoucna... |
Karel | Zdravím, mám od včerejšího dne podobný problém. Bez jakéhokoliv varování mi najednou nešlo auto (VECTRA 1.6 /karavan/ 1999) otevřít DO. Při pokusu otevřít auto klíčem se mi podařilo odemknout jen dveře řidiče. Ostatní dveře zůstaly zavřené a jejich otevření nebylo možné ani při pokusu z vnitřku vozidla /vytažení kolíků a použití otvírací kličky/. Dnešního dne, kdy jsme si již celá rodina včetně 79 ti lete babičky nacvičili nastupování jedněmi dveřmi najednou vše fungovalo. K mé radosti jen 3 x otevření a uzamčení. Nadále tedy lezeme do VECTRY jako do tanku. Muže mi prosím někdo poradit o jakou závadu se může jednat. Baterka v DO je nová (výměna provedena před měsícem). Děkuji za jakoukoliv reakci. Karel |