• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega podvozek :: Re: drnčení při rozjezdu
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Karlos
Odeslal: Monday 31 October 2005 - 18:32:22
Při velmi svižném rozjezdu na jedničku at už rovně nebo se zatočenýma kolama mi to nějak pod autem drnčí, rezonuje. Auto se netřepe nic, jen rachot pod autem. je to jen při velice svižném rozjezdu, na písku nebo na mokru zadní kola hrabou, ale na suchu to nějak rezonuje. nevíte někdo co to je?
Poslední odpovědi
vrgada
Odeslal: Wednesday 09 November 2005 - 04:43:43

U stare OA mi pri hodne svizne jizde a nasledujicich rozjezdech taky neco hucelo vzadu, zvlaste pokud ten rozjezd byl do zatacky. Ale protoze v servise tipovali "gumovou" vyzvejkanou spojku kardanu a nedelalo to furt, vykaslal jsem se na to a neresil to (jeste bych zkontroloval zda je olej v diferencialu, i kdyz by tam mel byt dozivotne, mne tam v dobe koupe chybel a dolival se). Jinak utrzeny motor ze silentbloku jsem mel. Mate-li klasickou radovku, zkuste pri zvednute kapote zatahnout za lanko plynu a uvidite, jakou snahu ma motor udelat vrut:-). Tam jsem to ale resil s tim randalem se jezdit nedalo.
Bad.Man
Odeslal: Tuesday 08 November 2005 - 09:46:23

WISASTAR napsal ...
Me to taky dela.. ale bude to asi fejfuk... Jo a kdyz projedu zatacku tak mi nekdy neco silne cvaka u zadniho levyho kola.... ale fest ze se lidi votaci To bude asi poloosa ne? ale ted uz tejden zase nic... Nevite co to je?

Zkontroluj všecky ty gumový úchytky vejfuku .... podle mě ti nějaká praskla a vejfuk se ti v zatáčce opře o kardan.... měl jsem to samý na VeA 2000 4x4
Ondra z Liberce
Odeslal: Tuesday 08 November 2005 - 06:53:03

vypadá to že máš v pytli homokinetický kloub
WISAStar
Odeslal: Monday 07 November 2005 - 22:06:55

Buben sem sundal ale nic... oziva se to jenom kdyz slapnu na plyn, kdyz je to v zatezi... ale uz hodne dlouho nic.... ale sou to hrozny rany. je to cejtit po celym aute.. v podlaze atd....
Tomis
Odeslal: Thursday 03 November 2005 - 22:35:46

2wisastar:
mel jsem podobny problem, taky se mi , zvlaste v zatackach, ozyvalo od zadniho kola, takovy divnou skrounani, az jsem se bal co se s tim kolem deje. Byla to pouze vypadla pruzinka nebo spis takovy maly cep, co drzi pakny u toho zadniho plechu. Proste ten cep, nebo jak ho nazvat projel tim plechem a pakna se pak odklopila a drhla o buben. a ramusu to taky nadelalo dost, zvlast kdyz jsem zatacel do leva, tak odstredivou silou se pakna odklopila na buben. Zkus sundat buben a mrknout jak na tom ty pakny jsou.
PN
Odeslal: Thursday 03 November 2005 - 13:55:38

2 Wisastar: Mel jsem podobny problem na VA - po demontazi a montazi hlavy jemne zkrizili vyfuk. Pak pri startovani za studena, kdy byli vetsi vibrace mlatil vyfuk do karoserie - byli to takove rany, ze jsem se musel hodne psychicky premahat, abych to nastartoval. Pak jsem prijel do servisu a nic - vypadal jsem jak vul. Na druhy den to same. Musel jsem nechat auto prez noc u nich, aby si to zkusili. Jinak to klepalo pri rychlem prujezdu krizovatkou, kdy se motor zhoupnul na silentbloku. Stacilo povolit vyfuk na hlave a znovu pritahnout a bylo po problemu.
Petr
WISASTAR
Odeslal: Thursday 03 November 2005 - 11:34:55

Me to taky dela.. ale bude to asi fejfuk... Jo a kdyz projedu zatacku tak mi nekdy neco silne cvaka u zadniho levyho kola.... ale fest ze se lidi votaci To bude asi poloosa ne? ale ted uz tejden zase nic... Nevite co to je?
Bad.Man
Odeslal: Wednesday 02 November 2005 - 13:58:34

Jasně uložení kardanu jak píše Jirka ..... možná ještě silentbloky motoru ale to by byly znát vibrace i v autě už .....
mates
Odeslal: Wednesday 02 November 2005 - 12:26:35

2 Martinz: jdi ven z poradny, nafackuj si a vra´t se
2 karlos: také bych to viděl na kardan - zkontroluj. Jinak - včera jsme s kámošem testovali jednomu bazarníkovi MV6 po nějaké menší opravě, a od zadních kol dýmu habakuk a pod autem nic nedrnčelo. Tak se zkus rozjíždět ještě víc než velmi svižně!

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0571 sec,0.0174 z toho dotazů.