• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega motor :: Re: X25XE falešné přisávání vzduchu?
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
OB 2,5i
Odeslal: Wednesday 06 April 2016 - 00:37:32
Dobrý den, ahoj! Mám otázku zda někdo nemá zkušenosti u Omegy B motoru X25XE - sání (sací kolektor nebo jak se tomu nadává ) motoru má (z pohledu na motor pravá strana) syčivý zvuk - jako když někde přisává ale jak na ni položím ruku tak skoro úplně přestane - přijde mi to horší a horší ale nic se s tím nedělalo - nesundavalo a přetěsněno je to cca před rokem a půl komplet... Díky za případné nápady a rady co s tím!
Poslední odpovědi
Colommbo
Odeslal: Wednesday 13 April 2016 - 10:05:45

Aha, takhle už to trochu chápu. Pak by to mohlo mít možná opravdu souvislost s volnoběžným ventilem, jak píše Jarda (osobní zkušenost ale nemám, u mojí V6 tahle součástka už není.) Jinak ten černý plastový bazmek s nápisem ECOTEC není žádný rozdělovač podtlaku, je to zakončení odvětrání klikové skříně.






Zkus pro sichr zkontrolovat dotažení šroubů můstku sání - to velké stříbrné s bazmekem ECOTEC uprostřed, dva šrouby nalevo a dva napravo s torx hlavami pod plastovými krytkami, máš-li je tam ještě, a taky upevnění toho volnoběžného ventilu, radši i napojení podtlaku od můstku sání k posilovači brzd...
OB 2,5i
Odeslal: Tuesday 12 April 2016 - 22:52:39

Fotka vložit bohužel nelze ale přesnější popis... mno, vršek motoru a vprostřed je rozdělovač podtlaku ( znak a nápis ECOTEC ) tak od toho z pohledu na motor pravá strana opravdu syčí relativně dost ale jak na to položím ruku tak to skoro přestane... Pokud je to vlastnost neřeším
JardaB
Odeslal: Saturday 09 April 2016 - 21:36:32

Neprisava to nekde kolem volnobezneho ventilu? Jinak to syceni jsem mel u vsech V6 Omeg taky docela slyset, usoudil jsem nakonec, ze je to vlastnost (ale nevim, jak moc to syci tobe)
Colommbo
Odeslal: Thursday 07 April 2016 - 11:05:44

Nějak nerozumím jazyku tvého kmene, brachu... Zkus to přesněji, popř. foto by neškodilo...

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0604 sec,0.0125 z toho dotazů.