• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Corsa :: CORSA - COMBO :: Corsa - Combo eletrika :: Re: CORSA D r.v.2008 ... prepinac smeru proudeni vzduchu a nerozmrazuje zadni okno.
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
MONIKA
Odeslal: Sunday 03 April 2011 - 11:43:55
Koupila jsem corsu D/2008 a mam hned problemy:
1.prepinac smeru proudeni vzduchu po jakemkoli otaceni fouka jen a jen na me a ne na okna!
2.nerozmrazuje zadni okno ackoli kontrolka sviti a po case se sama vypne ale okno je zamrazene!!Pojistky jsou OK.
Je to dost blby protoze vepredu se mi rosi okno a foukat vzduch na nej nejde a zadni okno je zase zamrezene ci zarosene a zase nic dozadu nevidim.Odjizdim tedy az je auto plne vyhrate a to me stoji moc casu.
Co s tim?
MONIKA
Poslední odpovědi
Jakub
Odeslal: Saturday 15 October 2011 - 17:52:00

Chtěl bych se zeptat, nefunguje mi vyhřívání zadního okna Omega A sedan, mam podobný problém, zrcátka se zozehřejí ale okno ne,možná jen trošku,ale učinek tak 5 - 10 %, kontrolka svítí ... pojistka ok, má to také relé ? mohlo by to být ním,ikdyž zrcátka fungují, děkuji za radu
Martas
Odeslal: Sunday 09 October 2011 - 07:20:57

A nebo to v servisu jen zmerili, ze je na svorkach vytapeni napeti a v tom pripade je preruseny to "topny" teleso, coz neni tak ne uplne bezne. Jde to opravit vodivym lakem nebo i opatrne proletovat.
Legend
Odeslal: Saturday 08 October 2011 - 23:23:40

Je víc možností, chtělo by to dát někomu, kdo se vyzná v autoelektrice. Může být špatné relé K49, pojistka FU26 (obojí je v motorovém prostoru na straně řidiče), nebo zlomený drát v průchodce do pátých dveří.
MONIKA
Odeslal: Saturday 08 October 2011 - 22:50:12

Dala jsem corsu opravit k panu Buresovi do Jinacovic.Proudeni vzduchu mi opravil (udajne se musel pry jen udelat reset ridici jednotky) ale rozmrazovani zadniho skla i po jeho dusovani,ze je opravene mi stale nefunguje.Takze kdyz hio zapnu cudlikem na palubni desce tak i po automatickem odpojeni je sklo stale zarosene a ja z toho jsem mrzuta.V cem muze byt prosim vada.Monika

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0604 sec,0.0182 z toho dotazů.