• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra elektrika :: Re: Nefunkční ABS,TC,TACHOMETR
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Marci VeA
Odeslal: Tuesday 01 March 2011 - 23:36:30
Ahoj klucí mám VeBe 2.0 16v Caravan r.v. 1999 a mám takový problém že nefunguje Tachometr,TC,ABS.Měnili jsme snímač na levém předním kole pak i na pravém a stále nic,byli jsme s ní na diagnostice asi ve 3 servisech a pokaždé tam byl problém s kontaktem ABS zkrátka to nekomunikovalo,už nás napadá jedině ŘJ ABS jako taková ale za tu je pálka jak prase,nemáte s tim někdo nějakou zkušenost??
S tímhle problémem jsme jí už kupovali
Poslední odpovědi
Martas
Odeslal: Sunday 20 March 2011 - 10:12:35

Jen na okraj, vcera se tam v tech 14 hodin seslo cca. 15 aut, ale on to sem napise nekdo kdo tam byl ...
mates
Odeslal: Sunday 20 March 2011 - 10:10:11

McJOHN: ještě počkám, začíná mě to bavit. Sbírám totiž zajímavý myšlenkový pochody lidí...a tohle je unikum! _;
McJOHN
Odeslal: Sunday 20 March 2011 - 01:13:18

Marci VeA napsal ...

reakci když má bejt někde nějakej srazík a je to napsaný v kalendáři akcí a je tam uvedeno místo a čas,jak začátek tak konec akce tak se třeba počítá s tim že někdo přijede přesně ve 14:00 ale někdo taky může dorazit až v 17:00,a pokud já budu někde zakládat sraz tak si vyberu takový místo kde bude dobře k nalezení a budu tam mít pokoj,a nebudu muset po 30min po zahájení akce zbalit všechny 3 lidi co stihly dojed a zas je někam stěhovat jinam,tohle je naprostá stupidita,a jestli máš ten názor že je to v pohodě tak to potěš pánbůh a zlý pryč.

Nedá se nereagovat.
Zamysli se než něco napíšeš. Nadávat není umění, ale zjistit si informace ano. Minimálně ses tu dozvěděl telefon na Lesaka. Místo Tvého bezvýznamného stěžování si mu mohl zavolat.
A za druhé, informace do kalendáře může napsat kdokoliv. To, že to tam někdo napíše ne vždy znamená,že je organizátorem. Tím ovšem nechci hodnotit to jestli Lesak byl nebo nebyl organizátor.

P.S.Mates: asi bude vhodný to tu promazat
Marci VeA
Odeslal: Saturday 19 March 2011 - 22:44:12

Tak má napsat hned to klidný místo,ale bůh ví jestli tam vůbec něco bylo zbytečně nalítanejch 60km,ne já nenadávám tomu kdo mi chce poradit ale nenechám se urážet od moraváka,teda jako já proti Brnu a okolí nic nemám když sem chtěl VeA GT 16v tak jsem hledal jedině tam a našel 2x takže zas takhle je to tam bomba jenom ty lidi stojí za nic,hlavně já nerozumim ele.ale na druhou stranu co budu rozhazovat prachy za nějaký měření když stejně vim že je ta řj ABSka v trapu nepomohla výměna obou čidel na předních kolech,nepomohla ani diagnostika,nepomohlo prostříkání kontaktů sprejem na zaoxidovaný kontakty atp.tak mi nepomůže ani to,hlavně už sem si koupil jinou Vectru,stejnej rok výroby,stejnej motor akorád s lepší výbavou a mám klid,tamtu sem pustil do kopřiv,ale nechápu tvojí reakci když má bejt někde nějakej srazík a je to napsaný v kalendáři akcí a je tam uvedeno místo a čas,jak začátek tak konec akce tak se třeba počítá s tim že někdo přijede přesně ve 14:00 ale někdo taky může dorazit až v 17:00,a pokud já budu někde zakládat sraz tak si vyberu takový místo kde bude dobře k nalezení a budu tam mít pokoj,a nebudu muset po 30min po zahájení akce zbalit všechny 3 lidi co stihly dojed a zas je někam stěhovat jinam,tohle je naprostá stupidita,a jestli máš ten názor že je to v pohodě tak to potěš pánbůh a zlý pryč.
Martas
Odeslal: Saturday 19 March 2011 - 20:53:42

Sorry ale ty ctes jen to co chces.

Kdyz ti tu nekdo radi zacnes mu nadavat, kdyz ti napisu ze si nedokazu predstavit co delat celej den na parkovisti pred hypremarketem nemyslim tim celej den ale docela me pripadne logicky ze se tam mezi 14 a 14:30 sejde par lidi a nejenom proto ze za chvili je tam odsut treba muze vyhnat ochranka toho hypace odjedou nekam jinam kde je klid ...
Marci VeA
Odeslal: Saturday 19 March 2011 - 20:35:50

Tak jestli ti příjdou 2 hodiny jako celej den tak si nějakej jinej,já si taky musim udělat čas víš,a jestli umim číst tak plánovanej konec byl v 21:00 né v 16:00 to máš 5 hodin rozdíl.
Martas
Odeslal: Saturday 19 March 2011 - 17:29:39

Marci VeA napsal ...

lesak:
Neměl bejt dneska náhodou Vectra sraz u Tesca na Klatovský??Já jenom že sem tam dneska byl v 16:00 a běhal sem tam po parkovištích asi třičtrvtě hodiny jak kretén a nikde ani noha,ted sem od tamtud dorazil domů a sem nasranej.Takovýhle plánování si strč víš kam. !frr !frr (ner!


Pokud umim cist zacatek byl ve 14 hodin a celkem nevim co delat celej den na parkovisti u hypermarketu, celkem lze ocekavat ze spolecne nekam odjeli ... ale treba se pletu.
Marci VeA
Odeslal: Saturday 19 March 2011 - 17:22:03

lesak:
Neměl bejt dneska náhodou Vectra sraz u Tesca na Klatovský??Já jenom že sem tam dneska byl v 16:00 a běhal sem tam po parkovištích asi třičtrvtě hodiny jak kretén a nikde ani noha,ted sem od tamtud dorazil domů a sem nasranej.Takovýhle plánování si strč víš kam. !frr !frr (ner!
mates
Odeslal: Saturday 05 March 2011 - 11:14:02

Marci VeA napsal ...

mates-
tak se po.er je tvůj problém a boj,vás Moraváky strašně miluju,neochotný protivný šašci !frr !frr
starej se!!!!!!!

Řekl ten co je neochotnej hledat a shnilej číst. Jen by mě zajímalo o co se mám starat?
lesak: ještě žes to číslo napsal, on by ho nenašel !!(a)
Tom: já to pak promažu, neboj...

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0574 sec,0.0323 z toho dotazů.