Na margo toho, co jsem napsal, to ani nemusí být GSí, hlavně ty čtyři hrnky aby byly. I když - před pár lety jsem dva měsíce jezdil béčkovou s litrovým tříhrnkem a taky to nebyla taková hrůza...
Colommbo: hele, to bys mě taky mohl naměrovat. Čemá mne vyndání ovládacího panelu (man.klima) neboť, jak jsem psal Honzík je silný muž, nejde ovládat změnu ofuku. Chyba je evidentně někde mezi otočným ovladačem a táhlem. protože táhlem mohu posouvat, když to tahám pod palubkou. Je mi jasné, že musím nejprve vyndat panel s rádiem a pak nějak toto ovládání. Nějaká videa jsem našel na youtube, ale ne moc transparentní
@Colommbo: díky, podívám se. Ale vzhledem k tomu, že nemám dokumentaci, tak jsem to nebyl schopen najít. Víš jak, některé věci odcházejí samy, jiné jsou odejity. Holt je Honzík (téměř zeť) silný junák
Tenhle smajlík jsem zapomněl připojit... Nemá CorD náhodou už CIM modul pod volantem...? Pokud ano, cvakátko blinkrů je na něm, vypadá to jako střeva ze sluchátka starého šňůrového telefonu...