USERNAME
Poradna
| Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra elektrika |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
| Automaticke rozsviceni svetel po zazehu | ||
| Jdi na stranu << >> |
|
|
Moderátoři: mates, legionar, freez, Prazdroj, Jerry, jirka
|
Toto téma je zamčeno |
| Autor | Příspěvek | ||
| Palic |
| ||
![]() Uživatel #437 Registrován: Út lis 01 2005, 07:12Příspěvků: 488 Bydliště: ČR | takze rozsireni seznamu vozu majici kabelaz pro automatiku: ASTRA F - K59 - pojistka F27 (10A) ASTRA G - K1 - pojistka F3.32 (10A) CALIBRA - K59 - pojistka F18 (10A) CORSA B - K59 - pojistka F4 (10A) OMEGA B - K59 - pojistka F8 (10A) VECTRA A - K59 - pojistka F18 (10A) VECTRA B - K59 - pojistka F32 (10A) ZAFIRA - K1 - pojistka F3.32(10A) Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Pája |
| ||
| Host | Nenašel jste někdo konektor na Astře G. Držák na original relé je nad pojistkovou skříňkou na příčné trubce, ale konektor jsem nenašel. Poraďte!! | ||
| Zpět na začátek | | ||
| prtka |
| ||
| Host | To jsme na tom stejně...a měl jsi tu pojistkovou desku venku a opravdu tam není...jsem vychcanéj ať tam nemusím lést ale dneska tam asi vlezu | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Palic |
| ||
![]() Uživatel #437 Registrován: Út lis 01 2005, 07:12Příspěvků: 488 Bydliště: ČR | kdyz to vezu tak ja ten konektor ve VB taky nenasel hned...... byl schovanej za svazkem.... takze je potreba ohmatavat docela dost vevnitr, tim ze mate drzak na toto rele tak mate asi ten kablik delsi, proto treba je schovanej a nevidite na nej........ kdyz bych mel poruce AG tak ji kuchnu........ Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| Zpět na začátek | | ||
| prtka |
| ||
| Host | Palic...já na to vlítnu dneska a řeknu....voni to soudruzi u Adama u toho géčka vymysleli tak,že tam nestrčíš vůbec ruku...a když pan Etzold přispěchal s radou ,tak jsem zjistil ,že se musí sundat celá přístrojovka,aby ta deska šla vyndat ...jsem sám doma ,tak na to budu mít čas...pak dám vědět | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Palic |
| ||
![]() Uživatel #437 Registrován: Út lis 01 2005, 07:12Příspěvků: 488 Bydliště: ČR | prtka oki......... dost by to tu fsem bodlo......... pokud pak muzes udelat foto tak by to bylo uuuplne super....... Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| Zpět na začátek | | ||
| PavelV |
| ||
| Host | Možná je to hloupá otázka: proč se na denní svícení zapínají i parkovačky (je na to nějaká norma/vyhláška)?
Nestačilo by zapínat jen potkávačky? | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Palic |
| ||
![]() Uživatel #437 Registrován: Út lis 01 2005, 07:12Příspěvků: 488 Bydliště: ČR | PavelV: pak ale nesviti zadni svetla.......... ty jsou napojene na parkovacky......... proto je potreba je tale zapnout.......... Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Yper |
| ||
![]() Uživatel #251 Registrován: Út zář 14 2004, 10:28Příspěvků: 3543 Bydliště: Most | Dobrý dotaz nad zlato! Opravdu, na to se ještě nikdo nezeptal! To jako jsi chtěl ušetřit spotřebu za dvě rozsvícené obrysové žárovičky? [b] [color] Vectra B Caravan - 2,0 Di (X20DTL) Opel, ten má dnes už každý Sopel!! Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel | ||
| Zpět na začátek | | ||
| tomik- tomik |
| ||
| Host | jé..já mám 110 ampér v muzice...tak to bych ji měl zapínat až tak po půl hodině.... | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Legend |
| ||
Legend![]() ![]() Uživatel #551 Registrován: Po led 02 2006, 10:41Příspěvků: 3092 Bydliště: Praha | to Palic: " OMEGA B - K59 - pojistka F8 (10A)" nějak nemůžu najít K59, kde to mám hledat? je to někde až za pojistkovým panelem, přistupný po vysazení pojistkového panelu z palubní desky? Mercedes S500 Long 5.0 V8 AT 225kW BMW E60 facelift 530i manuál 200kW LPG přestavby, plnění klimatizací a diagnostika vozů Opel, Mercedes a BMW - Praha a okolí | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Palic |
| ||
![]() Uživatel #437 Registrován: Út lis 01 2005, 07:12Příspěvků: 488 Bydliště: ČR | legend: no ja omegu nemam a jedinej kdo ma z okoli omegu je bos, kterymu jsem chtel omegu kuchnout, ale zatim jsme se nezdrcli....... jakmile to najdu dam vjedet......... Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Pája |
| ||
| Host | Tak jsem volal do značkového servisu, kvůli konektoru na Astře G. Ta ho vůbec pro český a německý trh nemá. Oni to zapojují individuálně. Napojují se na káble od vypínače a dráty co vedou do palubky. Používají nějaký univerzáli. Astra H se dá upravit softem. Takže pánové asi hledáme marně. I když se mě to nezdá, že by ve výrobě dělali různé druhy svazků kabelů do jednoho typu auta. No kdyby ho někdo přeci je našel dejte vědět. | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Petrx |
| ||
| Host | Tak já jsem ho taky na své Corse B nenašel, ve schématu samozdřejmně namalovanej je... zkusím to ješte hledat po drátu od pojistky F4 jestli tam vůbec nějakej je. | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Palic |
| ||
![]() Uživatel #437 Registrován: Út lis 01 2005, 07:12Příspěvků: 488 Bydliště: ČR | Paja kamos slibil ze zetra prijede do prace autem ma AG tak se mu pak na ni vrhnu........... je mi divny ze by o takhle delali...... a proc teda na dvouch vectrach jsme ten konektor nasli.? ze by astra byla az tak LowEnd ze by sestrili na kazdym dratku? Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Mike |
| ||
| Host | já mám na AF dopředu k masce takovejch drátů, až to není hezký. na straně u řidiče se mi houpou za podběhem 2 konektory, na straně u spolujezdce 3 ! a krom předních mlhovek mi tam nic nechybí, leda tak ostřikovače světel, ale to jsem na Astře nikdy neviděl a asi by tam byla jen hadička takže kabelový svazky jsou podle mě tak jak je maj naskladněný a když jim dojde zásoba " pro Ostsektor " tak asi šáhnou jinam... | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Honza K. |
| ||
| Host | Mně sympatické alternativní řešení jsem našel zde: Odkaz | ||
| Zpět na začátek | | ||
| prtka |
| ||
| Host | Honzo K... tak to je dobrý uděluju ti pašáka | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Yper |
| ||
![]() Uživatel #251 Registrován: Út zář 14 2004, 10:28Příspěvků: 3543 Bydliště: Most | Podle mne žádný verze ost a west nedělají. Já mám Vectru, která byla vývoz do ČR - koupená zde úplně nová a ta ten konektor má. A rozhodně nemám žádnou výbavu CD. Prostě tam ty konektory jsou a musí se najít. Tvrzení servisů, že u jednoho typu auta to dělají napícháním kabelů a u druhého softem, je neskutečný blábol a způsob, "jak dostat peníze ze zákazníka, nebo sami nevědí, o čem mluví a je to pro ně Španělská vesnice! [b] [color] Vectra B Caravan - 2,0 Di (X20DTL) Opel, ten má dnes už každý Sopel!! Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Palic |
| ||
![]() Uživatel #437 Registrován: Út lis 01 2005, 07:12Příspěvků: 488 Bydliště: ČR | jinak programovani se provadi pouze o novych modelu (od roku 2000) to znamena auta s elektronickou komunikaci mezi jednotlivymi castmi karoserie (VC, AH, ZB, atd).... u tech modelu co jsem tu vypsal na predchozi strance je potreba to delat jeste modulem..... jinak pohled na misto kde by mel byt konektor u VB je na obrazku nize (snad se to podari natahnout) <span class='smalltext'>[ 437_dsc01895_edit.jp g ]</span><span class=' smallblacktext'>[ Upraveno Pá led 13 2006, 07:44 ]</span> Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| Zpět na začátek | | ||
| Jdi na stranu << >> |
|

ale dneska tam asi vlezu