|
Autor
|
Příspěvek
|
| pragaga | Wednesday 31 August 2005 - 21:29:05 | | |
| | |
| |
| prtka | Thursday 01 September 2005 - 06:57:23 | | |
| Do Oplu a oni ti ho znovu nahodí ,mě to udělali zadarmo,pod sedačkou jsou patrony k pásům |
| | |
| |
| lamebuster | Thursday 01 September 2005 - 20:36:52 | | |
Mne odkliknuti kontrolky stalo 300 kc v Oplu Ostrave a le dostal jsem radu zadara nesmim stelo vat sedacku pri spustenem motoru |
| | |
| |
| riwal | Friday 02 September 2005 - 07:24:14 | | |
Co to je za pitomost ..... ??? A smíš točit volantem ? To snad neni možný _s103 |
| | |
| |
| klubo | Friday 02 September 2005 - 08:54:40 | | |
ne volantem taky rači netoč, tam je přece taky airbag a co kdyby se tam vyonďil nějakej kontakt....... |
| | |
| |
| riwal | Friday 02 September 2005 - 08:56:17 | | |
| No proto sem se ptal, to snad neni možný co Ti sou schopný v Opelu poradit _s103 |
| | |
| |
| klubo | Friday 02 September 2005 - 09:00:30 | | |
| no počkej v úterý jedu na výměnu předních tlumičů v akci za 3990 i s prací tak se zvědavej na ty jejich perly.....třeba když sem se ptal jestli poznaj jestli tam je původní ŘJ motoru tak mi řek že jo že jim to v techu ukáže číslo a to musí souhlasit s číslem na ŘJ ale přece nikdo nemění vnitřek řj ale celou krabici, ale to už těm hlavám nedošlo.... |
| | |
| |
| Track | Friday 02 September 2005 - 09:08:34 | | |
2:riwal - pitomost to není, a rada je to dobrá. Neudělá to sice vždycky ( myslím tím ten posun sedačky ), ale na mé VeBe asi tak z 80%. Zapnu motor, šoupnu sedačkou a je to. Samozřejmě to platí pro obě přední sedačky.
|
| | |
| |
| riwal | Friday 02 September 2005 - 09:21:25 | | |
| Je to blbost, tak musí bejt něco špatně. Dělám to furt protože s tim taky jezdí starucha a mladej s tim mele neustále u spolujezdce a nic. Spíš by to chtělo pořádně opravit než rozdávat takovýhle rady. To vopravdu za chvíli nebudeš moct za běžícího motoru točit volantem. |
| | |
| |
| Track | Friday 02 September 2005 - 09:41:32 | | |
To, že je něco špatně, není sporu. jedna věc je ale jistá - pokud se bude držet výše zmiňované rady, kontrolka bude OK. Je docela možné, že to záleží na tom, jak rychle s tou sedačkou šoupneš. Ale tak dalece jsem neexperimentoval. A řešení ? Nevím, zkusím to zjistit, ale myslím si, že kdyby to bylo pouze těma spínačema nebo nějakou jinou stupiditou, tak by to určitě vyměnili-opravili. Myslím si ale, že to spíš vypadá na nějaký bug typu "volnoběžný ventil". |
| | |
| |
|