|
Autor
|
Příspěvek
|
| Anonymní | Thursday 14 July 2005 - 08:38:27 | | |
| Nevym mě to delalo taky ted my jde tachometr ale svytí pořád kontrolky. Jo v autoryzáku jsem už byl a dopad jsem stejně jako ty. Prej vyrobní chyba a platil jsem 550 Kč servis Plzen. Na opravu ted nemam tak budu jezdit s rosvýcenou kontrolkou. Přemejslym že to rozeberu sám a skusim to čidlo vyndat a rozebrat. Snad se to povede foukání vzduchem nepomáhá. Richard |
| | |
| |
| Harly | Friday 15 July 2005 - 07:54:28 | | |
| Když jsem jel po dálnici tak v pravém zadním kole bylo slyšet jako když vypadávají kamínky(malí štěrk) a potom to už fungovalo. Akorát je divný, že v zadním kole se nečo dělo a né v předním. Jsem na nerv z toho že nevým co je to za závadu. Teť to sice jde, ale za dalších deset dní to jít zase nemusí. |
| | |
| |
| Anonymní | Tuesday 19 July 2005 - 14:18:21 | | |
| Harly sehnal jsem ten náboj i s čidlem u Elitu v Plzni za A držse 4118Kč s dph je to cely i snabojem.Jenom nekde v servyzu vimenit. Kamos říkal prace tak na hodinu.Tak asi dotoho pujdu. |
| | |
| |
| Anonymní | Tuesday 19 July 2005 - 14:19:33 | | |
| Jsem RICHARD |
| | |
| |
| Golem | Wednesday 24 August 2005 - 23:27:06 | | |
Chlapi jak jste s tím dopadli? Mám stejnej problém... |
| | |
| |
| Anonymní | Thursday 25 August 2005 - 09:58:58 | | |
| Téma je to zajímavé, ale něco po některých z vás číst - to je něco, ta čeština... |
| | |
| |
| riwal | Thursday 25 August 2005 - 10:17:10 | | |
Anonyme, je pravda, že tu čeština občas dostává na pr*del, ale na druhou stranu je to tu Opel poradna a ne linqistický kroužek u ústavu pro jazyk český, |
| | |
| |
| klubo | Thursday 25 August 2005 - 10:39:04 | | |
jj mi nejsme přecy blbí že? |
| | |
| |
| Václav GT | Thursday 25 August 2005 - 12:26:52 | | |
| 2 anonym 9:58: souhlasím z tebou, ale i ti s hrozným pravopisem jsou "naši" (rozuměj Oploidi) a mám je rád. |
| | |
| |
| prtka | Thursday 25 August 2005 - 13:30:55 | | |
Václav GT napsal ... 2 anonym 9:58: souhlasím z tebou, ale i ti s hrozným pravopisem jsou "naši" (rozuměj Oploidi) a mám je rád. Já už tomu tady nějak nerozumím ,takže hodnotíš místo ABS češtinu a píšeš hrubky, pánové ,že vás to baví, vždyť je to pořád dokola,jak psal Riwi, serte proboha na to,nebo choďte na fora o češtině |
| | |
| |
|