|
Autor
|
Příspěvek
|
| Richard | Monday 27 June 2005 - 13:24:19 | | |
| | |
| |
| Václav | Monday 27 June 2005 - 13:49:16 | | |
Richarde, proč vytváříą s tou samou závadou nové vlákno (nový článek). Proč jsi to nenapsal do toho starého příspěvku? Psal jsi: Tak závada odstraněna vyčistil jsem čidla. Vyfoukal jsem je vzduchem a je po problému. Díky za radu.... Freezova rada byla vyčistit, né vyfoukat. Skus to jeątě jednou a mechanicky očistit, včetně očiątění toho ozubeného krouľku. |
| | |
| |
| Richard | Monday 27 June 2005 - 18:07:32 | | |
| Jak se naten krouľek dostanu? Zezadu jsou jenom dva drátky a stekr. Jak to cidlo sundam? |
| | |
| |
| Václav | Tuesday 28 June 2005 - 01:15:51 | | |
| Detaily na astře neznám. ale obrázek jak to vypadá na Vectře jsem ti poslal mailem, doufám, ľe to bude stejné. Pokud ne, poľádej Freeze, to je známý čistič Aster ( to měla být poklona ) _love |
| | |
| |
| freez | Tuesday 28 June 2005 - 19:56:56 | | |
Richard:jó tak to ti nepovím protoľe ty máą na autě vzadu bubnokotouč a tam nevim jak to vypadá,ale řek bych ľe se to od VeBe neliąí,snad ti obrázek od václava pomůľe.
Václav:jó čistič aster ,včera sem musel měnit brzdový prasátko páč teklo a to byl humus to sem si zase začistil no ale zase je to gut uľ zase brzdim jak o závod
|
| | |
| |
| Harly | Thursday 30 June 2005 - 07:52:34 | | |
Richarde moje astra G 98 dělá to samé a po deseti dnech mi kontrolka svítí pořád a nejde tachák v oplu mě řekly ľe je ąpatný čidlo na levém předním kole je to moľný nebo to mám vyčistit poąli mě ten obrázek od Vaąka. Email. &| |
| | |
| |
| Richard | Thursday 30 June 2005 - 23:06:20 | | |
| Harly ted jsem ti poslal toho mejla. Ja jdu zejtra dopoledne nato znova kouknout. Snad tam to čidlo najdu bude asi blyľ k převodovce, protoľe v naboji kola mam jenom nejakej plastovej krouľek a dva draty. Kolem 12hod napisu jestly jsem to nasel, a jak to bylo ąpinavý. Snad to odstranim protoľe jednou svítí a podruhy ne. Jeątě svýtí proti prokluz. Tak to musíbejt nejiky čidlo ve předu ktery čte Tachometr,protiprokluz a ABS. Nejspíą nějaky hlavní. Napíąu. |
| | |
| |
| Harly | Friday 01 July 2005 - 09:04:01 | | |
| Richarde díky za mejla já jsem to levé přední kolo čistil lihem, čističem brzd a stříkal jsem ho na ty dva dráty a na to plastové kolečko jinam jsem se nedostal jak tady píąí o ozubeným kole ta to jsem nikde nenaąel mám pocit ľe uľ nic jinýho s tím neudělám. Jestli se ti podaří nejaký zázrak tak určitě napią. Mě uľ ta kontrolka svítí pořád a te techák taky nejde asi jsem v ryti. díky a čus |
| | |
| |
| Richard | Friday 01 July 2005 - 09:05:07 | | |
| Tak jsem tam koukal a ľadny podobny čidlo jsem tam nenaąel jenom ten posranej krouľek s drátkama. Tak jsem aspon vyfoukal zase bordel z destiček okolo kotouču. Nato čidlo abychse dostal tak bych musel sundat cely kolo s nabojem nejspíą. Nemáte někdo skuąenost jak? |
| | |
| |
| Harly | Friday 01 July 2005 - 10:37:57 | | |
Tak mě napadá nejde nějak sundat to plastové kolečko a ľe aľ pod ním by bylo to ozubený kolo, které je potřeba vyčistit. Poraďte nekdo kdo s tím máte zkuąenost. Třeba Freez,Riwal,Václav atd.. |
| | |
| |
|