• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra eletrika

<< Předchozí téma | Další téma >>
Opět kontrolka ABS
Přejít na stranu  [1] 2 3 4 5
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Richard
Monday 27 June 2005 - 13:24:19 Citovat
Host
Tak vąechno ąpatně opet svítí. Ale ted se rosvítí po druhém startování. Nastartuju vąe v pořádku a někam dojedu. Pak chci jet domu nastartuju a uľ nezhasne a nejde tachometr. Pak po hodině znovu nastartuju a je vąe v pořadku. Nedelate nekdo Dijagnostiku do opla semy nechce-. Plzen a okoly. Dík. Sory za čeątinu.
Václav
Monday 27 June 2005 - 13:49:16 Citovat
Host
Richarde, proč vytváříą s tou samou závadou nové vlákno (nový článek). Proč jsi to nenapsal do toho starého příspěvku?
Psal jsi:
Tak závada odstraněna vyčistil jsem čidla. Vyfoukal jsem je vzduchem a je po problému. Díky za radu.... Freezova rada byla vyčistit, né vyfoukat. Skus to jeątě jednou a mechanicky očistit, včetně očiątění toho ozubeného krouľku.
Richard
Monday 27 June 2005 - 18:07:32 Citovat
Host
Jak se naten krouľek dostanu? Zezadu jsou jenom dva drátky a stekr. Jak to cidlo sundam?
Václav
Tuesday 28 June 2005 - 01:15:51 Citovat
Host
Detaily na astře neznám. ale obrázek jak to vypadá na Vectře jsem ti poslal mailem, doufám, ľe to bude stejné. Pokud ne, poľádej Freeze, to je známý čistič Aster ( to měla být poklona ) _love
freez
Tuesday 28 June 2005 - 19:56:56 Citovat
Meriva MPV Enjoy Red Magma edition
Uživatel #316
Richard:jó tak to ti nepovím protoľe ty máą na autě vzadu bubnokotouč a tam nevim jak to vypadá,ale řek bych ľe se to od VeBe neliąí,snad ti obrázek od václava pomůľe.

Václav:jó čistič aster ,včera sem musel měnit brzdový prasátko páč teklo a to byl humus to sem si zase začistil no ale zase je to gut uľ zase brzdim jak o závod

Meriva MPV 2008 Z14XEP I Londýn I Paříž I Dovolená I Merivaclub
Harly
Thursday 30 June 2005 - 07:52:34 Citovat
Host
Richarde moje astra G 98 dělá to samé a po deseti dnech mi kontrolka svítí pořád a nejde tachák v oplu mě řekly ľe je ąpatný čidlo na levém předním kole je to moľný nebo to mám vyčistit poąli mě ten obrázek od Vaąka.
Email. &|
Richard
Thursday 30 June 2005 - 23:06:20 Citovat
Host
Harly ted jsem ti poslal toho mejla. Ja jdu zejtra dopoledne nato znova kouknout. Snad tam to čidlo najdu bude asi blyľ k převodovce, protoľe v naboji kola mam jenom nejakej plastovej krouľek a dva draty. Kolem 12hod napisu jestly jsem to nasel, a jak to bylo ąpinavý. Snad to odstranim protoľe jednou svítí a podruhy ne. Jeątě svýtí proti prokluz. Tak to musíbejt nejiky čidlo ve předu ktery čte Tachometr,protiprokluz a ABS. Nejspíą nějaky hlavní. Napíąu.
Harly
Friday 01 July 2005 - 09:04:01 Citovat
Host
Richarde díky za mejla já jsem to levé přední kolo čistil lihem, čističem brzd a stříkal jsem ho na ty dva dráty a na to plastové kolečko jinam jsem se nedostal jak tady píąí o ozubeným kole ta to jsem nikde nenaąel mám pocit ľe uľ nic jinýho s tím neudělám. Jestli se ti podaří nejaký zázrak tak určitě napią. Mě uľ ta kontrolka svítí pořád a te techák taky nejde asi jsem v ryti. díky a čus
Richard
Friday 01 July 2005 - 09:05:07 Citovat
Host
Tak jsem tam koukal a ľadny podobny čidlo jsem tam nenaąel jenom ten posranej krouľek s drátkama. Tak jsem aspon vyfoukal zase bordel z destiček okolo kotouču. Nato čidlo abychse dostal tak bych musel sundat cely kolo s nabojem nejspíą. Nemáte někdo skuąenost jak?
Harly
Friday 01 July 2005 - 10:37:57 Citovat
Host
Tak mě napadá nejde nějak sundat to plastové kolečko a ľe aľ pod ním by bylo to ozubený kolo, které je potřeba vyčistit.
Poraďte nekdo kdo s tím máte zkuąenost.
Třeba Freez,Riwal,Václav atd..

Rychlá odpověď:

Přejít na stranu  [1] 2 3 4 5  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2325 sec,0.1636 z toho dotazů.