Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega podvozek |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Stejné čidlo ABS omega B vs C? |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
FastArrow |
| ||
Host | Ahojte nevíte jestli můžu vyměnit čidlo ABS z OB na OC? | ||
| |||
wisastar |
| ||
Host | Jo | ||
| |||
FastArrow |
| ||
Host | Čau Dikec. Prosím tě nevím jestli máš ještě stejné číslo co jsem na tebe měl kdysi (jel jsem si k tobě pro AT do Mělníka do 2,5TD, potkali jsme se na benzině jestli vzpomínáš) Vidím, že máme teď stejnou verzi omy tak jsem chtěl hodit řeč. Máš tu profil? Vždycky píšeš bez přihlášení totiž. Díky George | ||
| |||
FastArrow |
| ||
Host | Nevíte někdo jaký odpor má dávat zadní čidlo ABS? Vyměnil jsem to za druhé a za studena mi pořád svítí. Díky | ||
| |||
Legend |
| ||
Legend Uživatel #551 Registrován: Monday 02 January 2006 - 22:41:51Příspěvků: 3116 | Odpor má okolo 1500 Ohmů a ještě líp čidlo zkontroluješ tak, že k němu připojíš Voltmetr přepnutý na měření střídavého napětí a začneš točit kolem, tak podle rychlosti otáčení kola by čidlo mělo dávat střídavé napětí v řádu desítek až stovek mV. Moskvič 412 1971 1.5 55kW Škoda 110LS 1.1 1976 46kW Trabant 1.1 1991 31kW Audi A5 Cabrio Multitronic 132kW Mercedes C220d kombi W205 143kW Mercedes S55 AMG Long LPG 265kW Opel Vectra C kombi 1.8 16V LPG 90kW Škoda Felicia Fun 1.6i 55kW | ||
| |||