Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Frontera :: FRONTERA :: Frontera elektrika |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Tachometr |
Přejít na stranu [1] 2 | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Petr |
| ||
Host | Dobrý den všem. Mam fronteru 2.2 DTI. A mam problém. Blbnou mi budiky někdy ukazuji a někdy ne. Tak jsem vyměnil budiky za druhe a děla ty same problemy jak se rozběhnou tak to jede bez problemu většinou se rozběhnou po zmačknuti tyčinky na nulovani, ale jakmile vypnu a zapnu motor nebo vytahnu kliček tak nenaskoči neni podminkou že se rozjedou po zmačknuti někdy to nejde vubec. Nevíte někdo co stim ? Děkuji za odpovědi Petr | ||
| |||
ciba |
| ||
xladas Uživatel #2032 Registrován: Saturday 10 April 2010 - 19:25:36Příspěvků: 594 | to skoro vypada na nejaky kontakt co vede k budikum Vauxhall Omega B sedan 2.5V6 1997(žába), Opel Omega B combi 2.5TD na ND1997 (Čertík) Diagnostika Opel a Ford Praha a okoli, kdyby nekdo chtel Mantzel box tak SZ... | ||
| |||
Petr |
| ||
Host | No kontaky jsou čiste teda jak jsem se díval ale jedině někde v motoru nevim ale jak najedou problemy to neděla a nějake schema zapojeni neni nevite někdo ? | ||
| |||
ciba |
| ||
xladas Uživatel #2032 Registrován: Saturday 10 April 2010 - 19:25:36Příspěvků: 594 | a da se to zapojit vyndane?ze by se s tim zkusilo zahybat. Vauxhall Omega B sedan 2.5V6 1997(žába), Opel Omega B combi 2.5TD na ND1997 (Čertík) Diagnostika Opel a Ford Praha a okoli, kdyby nekdo chtel Mantzel box tak SZ... | ||
| |||
Petr |
| ||
Host | No měl jsem celou palubku rozebranou a tachometr venku zkoušel jsem vším hýbat a prostě nic tak jsem vyčistil kontakty a složil. Jedu do města a najelo to samo bez zmáčknuti tyčinky ale co jsem zjistil jak nechám kliček otočeny vlastně v poloze před nastartováním tak to drží jako že jedou pořad. Ale jak to vypnu zase nenaběhnou. | ||
| |||
ciba |
| ||
xladas Uživatel #2032 Registrován: Saturday 10 April 2010 - 19:25:36Příspěvků: 594 | tak to nevim na tohle jsou fakt potreba schemata.. Vauxhall Omega B sedan 2.5V6 1997(žába), Opel Omega B combi 2.5TD na ND1997 (Čertík) Diagnostika Opel a Ford Praha a okoli, kdyby nekdo chtel Mantzel box tak SZ... | ||
| |||
Petr |
| ||
Host | A kde je sehnat ty schemata ? je možnost kde bych je měl hledat ? Nevíte ? | ||
| |||
KopA |
| ||
Nespravuj to co funguje - teprve až se to vys..e! Uživatel #825 Registrován: Thursday 03 August 2006 - 18:52:15Příspěvků: 824 | To mi příjde jako že je něco se stabilizátorem pal. napětí. Ten je jestli se nepletu u budíků. A když píšeš že pokud to jde a dokud se neodpojí el. tak to fachá furt tak to nák blbě nabíhá. Mi přišlo že to je jen ňákej FET tranzistor tak zkusit vyměnit - to se snad sežene třeba v GME. [ Upraveno Friday 22 April 2011 - 14:00:27 ] Vectra B CD '98 Liftback ● X18XE ● 85kW ● 170Nm ● F18 ● 0-100: 11,0s ● vmax: 203km/h ● 1327kg | ||
| |||
Host |
| ||
Host | Dobry den mam ten samy problem na frontere 2,2dti s temi budiky nejedou ale jak zapnu svetla tak vali palubku sem rozdelal a očistil kontakty ale nic furt stejny nejde mi ani rychlomer v opl servisu rekli že se to musi vymenit cena 15000kč za budiky jestli to nekdo treba nespravuje nebo tak dik nebo co s tim dik za odpoved | ||
| |||
Host |
| ||
Host | nake řešeni s temi budiky mam ten samy problem v opl servisu řekli vymena 15000kč opravil ste to nak dekuji za odpoved | ||
| |||
Přejít na stranu [1] 2 | |