• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Sintra :: SINTRA :: Sintra eletrika :: Re: motorek na zadní stěrač
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Michal
Odeslal: Monday 30 October 2006 - 20:49:16
Nazdar sokolíci, nevíte, kde bych to mohl za dobrý peníz a funkční sehnat? Origoš stojí šest tisíc __; , na vrakáči ruská ruleta za tři... __; Tak prosím poraďte. Taky shánám řidičove sedadlo, elektrika s výhřevem. Dík.
Poslední odpovědi
Michal
Odeslal: Saturday 25 November 2006 - 21:25:44

Teď už můžu chtít, aby mi hlásili "stěrače stírají!!" ?lola
vrgada
Odeslal: Saturday 25 November 2006 - 21:05:56

Jsem rad, ze to k necemu bylo:-)
Michal
Odeslal: Saturday 25 November 2006 - 15:47:51

No, tak motorek jsem zprovoznil, čímž jsem ušetřil 3 klacky na vrakáči __; . Velmi mi pomohl vrgadaa, daroval mi napůl funkční motorek z Omegy, který jsem mohl bezstarostně rozkuchat, zjistil jsem, jak to tam funguje. Pak jsem rozdělal ten můj sintrácký a zjistil jsem, že je pouze špatná pružinka, co před sebou tlačí uhlík. Tak jsem ji trochu natahl a je to. _; Při představě, že za toto jsem byl skoro nachystaný vypláznout tři litry za ruskou ruletu na vraku s tím, že možná za dva dny by to začlo dělat taky, je mi skoro zle __;
Michal
Odeslal: Thursday 02 November 2006 - 09:03:52

Jasně, cvakni to. Ten můj stávající motorek je na pohled ok, elektrikář tvrdí, že jsou tam špatné jakési uhlíky nebo co. Pro mě je to španělská vesnice, možná to půjde nějak zkombinovat...nevím.
vrgadaa
Odeslal: Thursday 02 November 2006 - 08:40:42

Omlouvam se, vytahl jsem to rano ze sklepa a zjisatil jsem, ze je to mnohem horsi, nez jsem si myslel. (uz se v tom predchozi majitel vrtal) . Takze na prodej to neni, ale venuji to zadara, pokud o to budes mit zajem. Fotak mel vybity baterky, takze to cvaknu az odpooledne.
Michal
Odeslal: Wednesday 01 November 2006 - 14:27:58

díkes _;
vrgada
Odeslal: Wednesday 01 November 2006 - 12:44:52

Nafotim to snad dnes nebo zitra. Necekej ale zadny zazrak. Koupil jsem v lete kvuli poruse motoru celou omegu na nahradni dily. A pak jsem se ji naprosto nebyl schopen zbavit ani za par supu s obrovskou ztratou a ten motor jsem k nicemu nakonec ani nepotreboval, mel jsem jen praskle tesneni pod jednou hlavou. Tak jsem z ni alespon ledacos vymontoval, abych si nepripadal jako uplnej idiot. A pri demontazi zadniho sterace se mi stalo asi to stejny co tem autosklenarum. To je protazeny skrz dvere dutou osickou, a na te trubce je zavit, kterym se to pritahne ke dverim, a protoze tam pravdepodobne zatyka anebo se drzi mokro a material je lagric, tak se to prakticky rozpadlo. Bud se tam da neco navarit se zavitem (neumim) anebo to ze zoufalstvi prichytit na tech zbytkach (to mi udelali ti sklenari). Pak to tam sice jakz takz je, ale stira to velmi pofiderne. Videl jsem i drasticke reseni tohoto problemu -system korkovy spunt v dire po steraci. To se holt soudruhum od Opla moc nepovedllo, jako rada dalsich jinych veci.
Michal
Odeslal: Wednesday 01 November 2006 - 09:41:34

Vrgado, do Brna to mám asi 50km, takže super. Momentálně nejblíž jsem našel kdesi u Prahy, což je poměrně drahá záležitost. Jenom cesta 1500 Kč za benzín + 3000 za motorek, to už si raději u nás koupím nový za 6000 s dvouletou zárukou. Můžeš poslat foto?? Jestli to fachčí z Omegy na Sintru nevím, obrázek snad napoví. Pošli sem mvzeman1&seznam.cz Dík
Karel
Odeslal: Wednesday 01 November 2006 - 00:31:38

Já jsem to odkládal a sháněl na vlakovištích, nakonec jsem žádný nesehnal, koupil jsem nový, což jsem učinit ihned, neboť za ten rok, co jsem ho sháněl, cena stoupla ze 4 tis. na 5,5 tis.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0348 sec,0.0072 z toho dotazů.